Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar bende coppertone aldım 30 spf... ama sprey seklinde onanından.. üzerinde yüze direk püskürtmeyin önce elinize püskürtün sonra yüze uygulayın yazıyor.. yüzmü kalıp gibi yapıyo ve cok iyi makyaj uygulanıyo üstüne memnun kaldım acıkcası ama yinede tekrar sormak istiyorum sprey olması iyimi kötümü...
ben buradan okuduklarım sonrasında coppertone ve sebamed arasında kaldım ve bir uzmana danıştım;sebamed cilt uzmanı olabilir ama coppertone güneş uzmanı,kesinlikle rakipsiz cevabını aldım.Coppertone hem yağlı hem de kuru cilt için olanları da varmış.
sprey olanlar güneş losyonu zaten ama güneş kremleri daha kalıcı olduğundan daha uzun süre etkiliymiş demişti cilt doktora sorduğumda
coppartoneyi bende denedim evet gözenek tıkıyor olabilir çünkü annem ablam ve bende üçümüzdede sivilce yaptı ve eczaneye geri iade ettik. okuduğum yorumlara göre bende şöyle bi öneride bulunmak istiyorum. eğer güneş kreminin karartmasını istemiyorsanız kesinlikle sebamed kullanın bembeyaz yapıyor yüzü çokta güzel koruyor. fakat cildiniz yağlı ve beyazlatmasını istemiyorsanızda roc kullanabilirsiniz. ben beyaz tenli olduğum için roc kullanıyorum çok memnunum ayrıca cildi hiç yağlandırmıyorda.