• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri coppertone güneş kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kesinlikle tavsiye ederim koroma faktörü çok yükse olandan kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım,zaten cilt doktorum tavsiye etmişti

ben buradan okuduklarım sonrasında coppertone ve sebamed arasında kaldım ve bir uzmana danıştım;sebamed cilt uzmanı olabilir ama coppertone güneş uzmanı,kesinlikle rakipsiz cevabını aldım.Coppertone hem yağlı hem de kuru cilt için olanları da varmış.

bende coppertone kullanıyorum fakat doktorum mecbur kaldıkça kullanma dedi..çünkü gözenek tıkıyormuş :(

ya arkadaşlar bende kullanıyorum zaten esmerim bende leke olmuyor ama bronzlaşmak istemedigim için kulanıyorum ii geli,p gelmediğini anlayamadım ama yağlandırmıyor sivilcelendirmiyor doğru ama bence kesinlikle gözenekleri tıkıyor bundan eminim. ama bunu her marka yapıyor olabilir bende şimdi onu araştırıyorum
bi fikri olan varsa söylesin lütfen

kesinlikle gözenek tıkıyor :( o konuda bende çok sıkıntı duyuyorum..gözenek tıkadığı için cildim cansızlaştı..

coppertone güneş kremim bitiyor..yeni güneş kremi almam lazım..gözenek tıkadığı doğru =( uriage alcam galiba? doktorların önerdiği diğer krem buymuş..

bayanlar bende coppertone aldım 30 spf... ama sprey seklinde onanından.. üzerinde yüze direk püskürtmeyin önce elinize püskürtün sonra yüze uygulayın yazıyor.. yüzmü kalıp gibi yapıyo ve cok iyi makyaj uygulanıyo üstüne memnun kaldım acıkcası ama yinede tekrar sormak istiyorum sprey olması iyimi kötümü...

bayanlar bende coppertone aldım 30 spf... ama sprey seklinde onanından.. üzerinde yüze direk püskürtmeyin önce elinize püskürtün sonra yüze uygulayın yazıyor.. yüzmü kalıp gibi yapıyo ve cok iyi makyaj uygulanıyo üstüne memnun kaldım acıkcası ama yinede tekrar sormak istiyorum sprey olması iyimi kötümü...

sprey olanlar güneş losyonu zaten ama güneş kremleri daha kalıcı olduğundan daha uzun süre etkiliymiş demişti cilt doktora sorduğumda

coppartoneyi bende denedim evet gözenek tıkıyor olabilir çünkü annem ablam ve bende üçümüzdede sivilce yaptı ve eczaneye geri iade ettik. okuduğum yorumlara göre bende şöyle bi öneride bulunmak istiyorum. eğer güneş kreminin karartmasını istemiyorsanız kesinlikle sebamed kullanın bembeyaz yapıyor yüzü çokta güzel koruyor. fakat cildiniz yağlı ve beyazlatmasını istemiyorsanızda roc kullanabilirsiniz. ben beyaz tenli olduğum için roc kullanıyorum çok memnunum ayrıca cildi hiç yağlandırmıyorda.

ben buradan okuduklarım sonrasında coppertone ve sebamed arasında kaldım ve bir uzmana danıştım;sebamed cilt uzmanı olabilir ama coppertone güneş uzmanı,kesinlikle rakipsiz cevabını aldım.Coppertone hem yağlı hem de kuru cilt için olanları da varmış.

canım eğer şu eczanedeki cilt uzmanlarına danıştıysan onlar zaten kendi sattıkları ürünleri tavsiye ediyorlar yani iyi olduğundan değil. o şekilde kaç tane ürün aldıysam hiç bi işe yaramadı. ayrıca sebamed çok güzel bi koruyucu

coppartoneyi bende denedim evet gözenek tıkıyor olabilir çünkü annem ablam ve bende üçümüzdede sivilce yaptı ve eczaneye geri iade ettik. okuduğum yorumlara göre bende şöyle bi öneride bulunmak istiyorum. eğer güneş kreminin karartmasını istemiyorsanız kesinlikle sebamed kullanın bembeyaz yapıyor yüzü çokta güzel koruyor. fakat cildiniz yağlı ve beyazlatmasını istemiyorsanızda roc kullanabilirsiniz. ben beyaz tenli olduğum için roc kullanıyorum çok memnunum ayrıca cildi hiç yağlandırmıyorda.

sprey olanlar güneş losyonu zaten ama güneş kremleri daha kalıcı olduğundan daha uzun süre etkiliymiş demişti cilt doktora sorduğumda

ben güneş koruyucusu olarak aldım.. "spf" yazılı ürünlerin hepsi koruyucudur ondada öyle yazıyodu.. losyonlarda vardı ama koruma faktörlü degillerdi.. şimdi sprey olunca korumuyormu:uhm:

seba medini yağlı cilt için olan ürünü var mı .yani güneş koruyucusu olarak.

ben kış aylarında roc'un spfli nemlendiricisini kullanıyorum ve çok memmunum.yaz aylarında ise 4 yıl kadar bi zamandır sebamed kullanıyorum ama yüzümde bembeyaz bir tabaka bırakıyor.üzerine hafif bi pudra sürmeden dışarı çıkamıyorum..parlıyor ve çok rahatsız ediyor..bu yaz ürünümü değiştiricem inşallah..güneş koruma etkinliği olan çeşitli etkin maddeler var..bunlardan bir tanesini içeren ürünler beyazlatıcı etki yapıyor..sebamedde de bu madde olduğundan bu etkiyi yapıyor..bu sene copportone denemeyi düşünüyorum.. ya da laroche posay'in güneş kremini..

slm kızlar ben aranıza yenı katıldım sıze bısey sormak ıstıyorumm ya ben hangı urunu kullandıysam yuzumu beyaz yaptı ama ıgren c sekılde ben esmerım onbu surunce yuzumu grımsı yapıyo ten rengınde aynı olacak markabılıyosanız bana onerecenız cok cok sevınırım bıde makyajı rahat yapabılcegım makyaj yaptıgımda yapıs olmasın ıstıyorum pudra kullandıgın ıcın dalga dalga duruyo yardımcı olursanız sevınırım hem duru olacak hemde tenımde aynı renk olacak sımdıdıden tesekkurler

bende 2 yıdır coppertone kullanıyorum memmunum yalnız sivilce yaptığını bilmiyordum daha doğrusu sivilce oluydu cildimde demekki bu kremden dolayıymış,ciltde sivilce yapmayan gözenekleri tıkamayan güzel ğüneş koruyucusu olarak neyi kullancaz:(

bende 2 yıdır coppertone kullanıyorum memmunum yalnız sivilce yaptığını bilmiyordum daha doğrusu sivilce oluydu cildimde demekki bu kremden dolayıymış,ciltde sivilce yapmayan gözenekleri tıkamayan güzel ğüneş koruyucusu olarak neyi kullancaz:(

Kızlar epey bir zaman geçmiş son deneyimlerinizi paylaşırmısınız ?

Coppertone bildiğim en iyi güneş kremi bence. Bende 3 yıldır falan kullanıyorum. Cildim çok hassas olmasına rağmen çok memnun kaldım

Back
X