• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri coppertone güneş kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Benimde cildim hassas yağmur biraz daha arştırıp copperoneyi alacam sanrım sebamed leke yaptı bende
Amann eskiden güneş kremie falan ilmezdım hic birzmanda leke olmamıştır yüzümde ne zaman krem kullanmaya basladım leke oluştu neiş anlamadım:)) :27:

9 ay boyunca roaccutane tedavisi gördüm bu süre içinde hep sebamed spf 50 kullandım çok memnundum düne kadar. genel olarak yüzümde hiç sivilce kalmamasına rağmen çok fazla ben oluştu beyaz tenli olduuum içinde herkes nolmuş yüzüne ben dolmuş dedi.dün doktora gittim baktı bi sorun oluşturmaz bunlar ama hangi güneş kremini kullanıosun dedi sebamed diince onun koruması hiç iyi diil o yüzden olmuş coppertone kullan dedii burda gözenekleri tıkadığını öğrendim ki, bu bnm en çok korktuğum şey, yeniden sivilceli günlere dönmek istemiyorum bnm gibi yağlı ve problemli bi cilde sahip ve coppertone kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirler mi :)

Bende coppertone 50 faktör aldım o kdr para verip ama cok sevmedim sanki :/ Banada bu sis leke kremiin eczacısı en iyisi o diye onu önermişti.Sebamedim duruyodu bu hafta onu kullanmaya başladım tekrar koruyuculuğu belki coppertonedan ii diildir ama sürünce cildime parlaklık beyazlık veriyo en azından :61:

ben coppertone nin fazla kansorejen içerdiği için davalık olduğunu duymuştum sanırım bazı ülkelerde yasaklanıcağı gibi tam hatırlamıyorum 3 yıl önce öle bir yazı okudum ve olumsuz yorumları aklımda kalmıştı.

coppetone gunes kremi aldım ama hiç esmerleştirmediğini okudum yorumlarda ben korunmak istiyorum ama bronzlasmakta istiyorum bembeyaz geri gelmek istemiyorum bunu kullanıp esmerlesen varmı 45faktörlugunu aldım ya da üzerine yagmı suruyorsunuz

kızlar bende coppertone SPF 45 güneş koruyucu almayı düşünüyorum.herhangi bir krem alırken içinde paraben veya sodyum lauril sülfat (SLS) var mı diye bakarım.siparişi internetten vereceğim için içeriğine bakamıyorum.bulamıyorumda kullanan arkadaşlar bakıp buraya yazarsa çok iyi olur.hem ben bilgilenirim hemde kendileri öğrenmiş olurlar.teşekkürler...

bugün coppretone aldım bakalım inşallah memnun kalırım beyaz tenliyim ve çillerim var güneşe çıkınca domates gibi kızarıyorum maalesef, yorumlar çok olumlu deneyip göreyim bakalım geri bildirim de yaparım.

Back
X