• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri coppertone güneş kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

busem33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
218
0
96
İçel Mersin
arkadaşlar hepinize selamlar araştırmalarıma göre dogalve iyi olarak en iyi güneş koruycu coppertone ymiş son kez bilen ve kullanan arkadaşlara soruyorum almam lazım memnunmusunuz başka önereceginiz varmı

kızlar ben chicco nun 50 koruma faktörlü kremini kullanıyorum, hassas bi cildim var, bebekler için üretilmiş olan chiccoyu 3 yıldır da kullanıyorum ve müthiş memnunum. çok yoğun kıvamlı bu ürün, mercimek kadarcık parmağıma alıyorum tüm yüzüme yetiyo (fazlası bembeyaz yapıyo) ilgililere tavsiye ederim..

kızlar ben chicco nun 50 koruma faktörlü kremini kullanıyorum, hassas bi cildim var, bebekler için üretilmiş olan chiccoyu 3 yıldır da kullanıyorum ve müthiş memnunum. çok yoğun kıvamlı bu ürün, mercimek kadarcık parmağıma alıyorum tüm yüzüme yetiyo (fazlası bembeyaz yapıyo) ilgililere tavsiye ederim..

selam arkadaşım bu dedigin krem bronzlaştırmıyor degilmi ben hiç sevmem bronzlaşmayı birde kremin adını tam yazarsan sevinirim bu kremeczanelerde bulunuyormu teşekkürler

evet ben coppertone 45 faktörlük olanını kullanıyorum çok memnunum doktorum da bana onu tavsiye etmişti.gittiğim güzellik merkezindeki uzman da onu tavsiye ediyor. yağlandırma yapmadan cildi nemlendiriyor ve cilt tarafından hemen emiliyor parlaklık hissi vermiyor tabi matta durmuyor ama vıck vıck yağ gibi durmuyor. tavsiye ederim

evet ben coppertone 45 faktörlük olanını kullanıyorum çok memnunum doktorum da bana onu tavsiye etmişti.gittiğim güzellik merkezindeki uzman da onu tavsiye ediyor. yağlandırma yapmadan cildi nemlendiriyor ve cilt tarafından hemen emiliyor parlaklık hissi vermiyor tabi matta durmuyor ama vıck vıck yağ gibi durmuyor. tavsiye ederim

teşekkürler verdigin bilgi için bu kremi eczanelerde bulabilirmiyim yada heryerde satılıyormu

kızlar güneş kremi bende kullanmak istiyorum bende alacağım yukarıda önerdiklerinizden ama nasıl kullanılmaıs lazım. kendi nemlendiricimin üstünemi sürmeliyim. yada başka bi şekildemi kullansam iyi olur???

Kızlar merhaba,

Ben de Coppertone kullanıyorum, 45 faktörlük. Yalnız tüm güneş kremleri 4,5, 5 saat sonra koruyuculuğunu kaybediyor. O nedenle bu saatler aralığında sürmeyi tekrarlamak gerekiyormuş a.s

yaklaşık 3 senedir 45 faktörlüsünü kullanıyorum.oldukçada memnunum.güneşten cildim hemen leke oluyordu önceden.şimdi böyle bir sorunum kalmadı.tavsiyem bunu sürekli kullanmanız.bende yaz-kış kullanıyorum...

bende yaz-kış 2 yıldır kullanıyorum lazer sonrası dr tavsiye etmişti ama başka bi dr sebamet'te aynı dedi bronzlaşırmıyor fazla ben memnunum

bende coppertone 45lik kullanıyorum çok mennunum aslında 50 yada 60 faktörlük olanları daha da iyidir ben memnun kaldım gerçekten tavsiye ederim kozmetikçilerde filan bulunur eczanede filan

bende 45 faktörlü olanını kullanıyorum. Gün içinde bir kaç kez tekrarlamak gerekiyor tabi. Suya dayanıklı olmasıda iyi bir özelliği ayrıca.. Fakat kullanırken dikkat edin. Yanlışlıkla gözle temas ettiğinde müthiş yakıyor ve sulandırıyor gözleri. Birkaç kez başıma geldi. çok can yakıyor.

geçen gittim cilt doktoruna bana coppertone 45lik al dedi gittim ecz tandıktı bana onu alma vichy al o daha igelir dedi 50 faktör bende onu aldım 5 güne yakındır kullanıyorum memnum yağlı bi görnüümü de yok yumuşacık oldu cildim

uzun zamndır kullandığım bir marka var tavsiye üzerine almıştım.ve çok menun kaldım..kışın cildim normalden kuruya dönuk oluyor yani nemlendiricisiz gezemiyorum..yaz aylarında güneşede biraz cildimin alejisi var çok kızarıyo yani resmen güneş yanığı oluyo poşet gibi oluyo cilt derim..bildiğimiz gibi güneş yaşlanma etkisi yaratıyor.SebaMEd Sun Care kullandıktan sonra cildimi güneş ışınlarının sebep olduğu yaşlanmaya karşı etkisinden koruduğunu farkettim..geçen yaz bu zmanlarda yeni çıkan serisini aldım ve güneşin etkili olduğu dönemlerdeyiz nisan ayından başlıyorum kullanmaya.60 faktörlük%98 UvA (ultra viole ışınların)na karşı koruyo..ve cildi yağlandırmıyo sabah temiz cilde zeytin çekirdeği kadar cildimin heryerine paylaştırıyorum göz altı ve çevremede uyguluyorum pH dengesi ile cildimi nemlendiriyo gün boyunca.güneşin altında saatlerce kalsamda cildim zarar görmüyo.güneşe çıkmadan 15 dk önce sürüyorum iyice yediriyorum masaj yaparak.ve deniz suyunda bile çıkmıyo.hercilde uygun.rahatlıkla tavsiye ediyorum..kozmetik marketlerde var eczanelerde de var ama ezcaneler pahalı veriyor.dışardan temin edin aynı sonuçta.
NOT:üstelik soruyorlar cildinde fontdotenmi var die okadar güzel yapıyo beyaz yapıyo fazla sürünce ama fazla sürmeye gerek yok cilde yedirmek yetiyor.üzerine rahatça makyaj yapabiliyorum.

selam arkadaşım bu dedigin krem bronzlaştırmıyor degilmi ben hiç sevmem bronzlaşmayı birde kremin adını tam yazarsan sevinirim bu kremeczanelerde bulunuyormu teşekkürler

merak etme canım bronzlaştırmıyo.. ben çok büyük bi kozmetikçiden almıştım kremimi, eczanelerde de oluyo. Chicco marka

:smiley-cool:

chicco-72004.jpg

ben de nivea nın yüz için olanını aldım nemlendirici kullanmıyorum üzerine fondöten sürüyorum 30 faktör ama gün içinde tekrarlayamam çünkü makyajlıyım sadece sabah

ya ben anlamadım güneş koruyucunun içindeki maddelermi kanser yapıyomuş kızlar ne yapacaz yüzümüzü kimyasallarla mahvediyoruz

ben de coppertone kullanıyoum cok menunum hassas bir cildim var.üstelik de yağlandırmıyor.herkese tavsiye ederim.

Back
X