senin de derdin bu mu diyeceksiniz evet bu
benim oturduğum apartmanın temizlik ve çöp toplama işlerini sevgilimin şirketi yapıyor. Ben apartmanda kapıcı dairesinde oturuyorum ve aydan aya aidatımı veriyorum.
Geçtiğimiz aylarda bir iki kez çöpüm kapımdan alınmadı bir şey demedim insanlık halidir unutulur diye. İlerleyen zamanlarda çöpüm 3-4 gün kapımda bekledi ve haliyle çok kötü bir koku aldı ortalığı. Bu durumu sevgilime güzelce dile getirdim çöp sorumlusunu uyardılar. Adam kapımı çalıp özür diledi hatta. Baya kötü de hissettim kendimi o zaman ama napayım. Ben de zaten önemli değil dedim gayet güleryüzle karşılık verdim. Daha sonra yine unutuldu günlerce. Aralarda bir iki gün alınmadığı da oluyordu. Yine uyardılar ama baya sert bi dille. Kendimi de kötü hissettim açıkçası.
Malesef geçen hafta yine unutuldu ben de sevgilime dedim ki eğer apartmanda böyle bi problem varsa sesimi çıkarmayacağım ama sadece benim çöplerim unutuluyorsa neden aidat veriyorum az da değil aidatım. Zaten giriş katta oturduğum için sadece belli başlı hizmetlerden yararlanıyorum. Asansör merdiven temizlikleri vs için aidat ödemiyorum yani diğer dairelerden daha az ödüyorum ama yine de az buz değil.
Öyle aman aman bi kazancım da olmadığı için haliyle verdiğim ücretin karşılığını görmek istiyorum. Ve malesef bugün yine çöpüm alınmadı
Çöp alan adamın geldiğini gördüm taşıma arabasıyla, bekledim bir iki saat baktım çöpler olduğu gibi duruyor. Çöplerin içinde kedimin kakası da var ve kapımın önü çok kötü kokuyor. Sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor artık sürekli dile getirdiğim için utanıyorum da açıkçası söylesem gerekeni yaparlar ama sevgilime ve babasına karşı mahçup hissediyorum