canım bende beyaz yaptırıyorum tezgahım siyah olacak guzel duruyor renk katmıs oluyor.. murdumu cok zor kullanımı dedıler vazgectım beyaz asıl renk tabıkı karar senın tatlım...
bence düz beyaz yaptır.bir kaç ay önce annemler mutfağını yenilediler.lake beyaz dolaplar.tezgah arası fayansları (camseramik) beyaz siyah mürdüm şeklinde oldu.halıyıda siyah kenarları gri simli aldı çok şık oldu.fikir olsun diye söyledim canım :):)
Benim alt beyaz ust sıyah beyazdan cok memnunum tamam lekeyi belli ediyo ama tozu gostermiyo ve cizik lekelerinide ama siyahta hepsi var bu yuzden koyu tavsiye etmiyorum tas rengi var simdilerde moda gri gibi bunu deneyebilirsın
Bence öncelikle siyahtan vazgeç.Evin aydınlatılmasında olsun, hijyen meselesi olsun hep sorun teşkil eder.Bu yüzden daha açık renklere dön, sonuçta burası kendi evin bir mağaza değil.Mağazada görüp beğendiğiniz renkler evde aynı performansı ve güzelliği göstermeyebilir. bitmiş halini görmek isterim kolay gelsin
slm seda ust ve alt dolaplar beyaz akrılık kapak olursa güzel olur blum ray kullan bıraz pahalı ama 25 kılo tasıyor bu arada mutfakdakı yer zemının ne renkti şeker sana yardımcı olabılırım bu konuda iç mimar olarak