Mutfak Dekorasyonu çoooook kararsız kaldım lütfen fikir verinnn

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
kızlar merhaba evimi yaptırıyorum lamınantlar beyaz salonum yatak odam ve hol de sıyah beyaz diğer kucuk oda kırmızı siyah banyo wc de kırmızı beyaz yaptırmayı dusunuyorum ama mutfak konusunda cok kararsız kaldım beyazın ve siyahın her yeri boğmasından korkuyorum sizce düz lake beyaz mı yaptırmalıyım yoksa ustu beyaz altı mürdüm mü

bu renklerden çok kararsız kaldm kızlar

Eklentiler

• $812221.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 119
  • $1000106885.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 133
ben şu mürdüm beyaz kombinasyonuna hayran oldum diğeri çok cansız.

mürdüm renklisi çok hoş hatta bende mutfağıma ondan yaptırmayı düşünüyordum biraz araştırdım canım önermiyorlar kullanımı çok zormuş kapaklar parlak cam gibi adını bilmiyorum bir şeyle kaplı olduğu için en ufak dokunmada iz oluyormuş , yemeklerin buharları bile iz yapıyormuş her zaman temizlemen gerekiyor , birde en ufak darbede zarar görüyormuş dediler
çocuklu olunca çok zor oluyor ben vazgeçmiştim ama sen kullanıyrım diyorsan çok şık duruyor

ama canım beyaz da aynı malzemeden yapılmış o da parlak sanırım beyazın kullanımı mürdüme göre daha zor olacak.

tskkr ederm cnm ılglenip cewp werdiğin için arrtk gulu seven dıkenınede katlanır dyeceğiz yaptırısak ne yapalm :) ama gercektn cok sık duruyor beyaz sence nasıl bunu olesne bulduğm bır foto sade beyaz parlak ?

tskkr ederm cnm ılglenip cewp werdiğin için arrtk gulu seven dıkenınede katlanır dyeceğiz yaptırısak ne yapalm :) ama gercektn cok sık duruyor beyaz sence nasıl bunu olesne bulduğm bır foto sade beyaz parlak ?

aslında beyaz çok şık ve asil ama mutfak sadece beyaz hoş durmaz gibi geliyo bana nedense.. hani bi salon yada bi yatak odası sırf beyaz olur ama mutfak sırf beyaz bilemedim.
ama şöyle olabilir mesela tencere takımın ve başka aksesuarlarınla canlı renklerle desteklersen sırf beyazda hoş olabilir diye düşünüyorum.

aslında beyaz çok şık ve asil ama mutfak sadece beyaz hoş durmaz gibi geliyo bana nedense.. hani bi salon yada bi yatak odası sırf beyaz olur ama mutfak sırf beyaz bilemedim.
ama şöyle olabilir mesela tencere takımın ve başka aksesuarlarınla canlı renklerle desteklersen sırf beyazda hoş olabilir diye düşünüyorum.

sırf beyaz değişik renk aksesuarlarla çok şık durabilir şimdi fotoğraf ekleyip göstericem sana.

bak burda american servisler kırmızı mesela kırmızı baharat takımı vs. falan ile de desteklenebilir.

evet canm yaa gercekten çok şık olmus beyaz esyalarm gri basınızıın ağrıttttımmm

çok tskkr ederm cnm ılgılenp cevap verdiğin için bende mürdümü begeniyorum ama beyazda sade ve sıklığı yansıtıyor ondan napcamı bılemedm acıkcası :)

hangisi içine sindiyse onu al.
ayrıca beyaz herkeste var

mürdümün lekelerıyle uğraşmak zor ise,,,beyazında zor.
hemen kirlenir
her türlü ikiside kirlenecek, önemli olan temiz bakmak

Canım Bencede mürdüm Çok Güzel Gerçekten hayran kaldımm. Hem Mutfağın Canlı Canlı olur. Diğerinden Enerji Alamadım. Bence Enerji alman çok önemli. Sonuçta Mutfak Evin En önemli yerlerinden Biri. Tercihini bence Mürdümden yana kullan hayatımm

her on kişiden birinde mutlaka mürdüm beyaz var artık gına gedi diyebilirim ama beyaz harika sade beyaz bu mutfağı istediğin renkle canlı tutma imkanın olur bence beyazzzzzz

canım,mürdüm,siyah,kırmızı beyazla cok hoş duruyor fakat,benim fikrim kesinlikle kullanışlı olanı seç.ben cok arastırdım bunkonuda ve murdum yada sıyah yanı koyu renk yaptıranlar hep tozu ve el ızını bellı ettıgını soyledı ve ben kendım cappıcıno beyaz yaptrdm cokta memnunum.suda varkı tamamen beyaz parlak yaptırıp,tezgahı sıyah granıt secıp arataşları siyah beyaz ve grı kombin edersen muhtesem duruyor,bır arastır derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…