bu renklerden çok kararsız kaldm kızlar
ben mürdümü beğendim.
mürdüm renklisi çok hoş hatta bende mutfağıma ondan yaptırmayı düşünüyordum biraz araştırdım canım önermiyorlar kullanımı çok zormuş kapaklar parlak cam gibi adını bilmiyorum bir şeyle kaplı olduğu için en ufak dokunmada iz oluyormuş , yemeklerin buharları bile iz yapıyormuş her zaman temizlemen gerekiyor , birde en ufak darbede zarar görüyormuş dediler
çocuklu olunca çok zor oluyor ben vazgeçmiştim ama sen kullanıyrım diyorsan çok şık duruyor
tskkr ederm cnm ılglenip cewp werdiğin için arrtk gulu seven dıkenınede katlanır dyeceğiz yaptırısak ne yapalm :) ama gercektn cok sık duruyor beyaz sence nasıl bunu olesne bulduğm bır foto sade beyaz parlak ?
tskkr ederm cnm ılglenip cewp werdiğin için arrtk gulu seven dıkenınede katlanır dyeceğiz yaptırısak ne yapalm :) ama gercektn cok sık duruyor beyaz sence nasıl bunu olesne bulduğm bır foto sade beyaz parlak ?
çok tskkr ederm cnm ılgılenp cevap verdiğin için bende mürdümü begeniyorum ama beyazda sade ve sıklığı yansıtıyor ondan napcamı bılemedm acıkcası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?