Kendi saç rengim karamel kumral gibi kzıllık bakırlık yok. ben de tonu cok açılmadan ve cok koyulasmadan hafif canlılık katması icin biraz bakırlı kızıllı bi kahve istiyorum. ama cok fazla olmayacak kızıl kkızıl parlamıycak. cikolata kahve yaptım baya koyu oldu ve hic hos bi renk olmadı tam da dediğm gibi kızıl kızıl parladı yani nasıl anlatsam böyle tatlı kızıllk olur resimdeki gibi, bi de rahatsız edici kızıllık olur, çikolata kahvede o rahatsız edici kızıllık vardı. hic beğenmedm yani. ve onun numarası 6lı bişeydi. sen diyosun ki 4.5 5.5 yap şimdi ben bunları yapsam adım gibi eminim ki cok koyu renkler cıkıcak ortaya.
saclarım bi ara bakırlı bi renkti cok hostu bazı ısıklarda cok tatlı bi kumral kahve gibi duruyodu bazı ısıkta kızıl kahve bakır kahve falan duruyodu aynısını yaptırmak icin gittim kuaföre oda baya koyu yaptı akmadı da uzun bi süre ne yapıcağımı bilemedim en sonunda actırdım ama yne istediğm gibi olmadı simdi tekrar koyu olsun istemiyorum, ve dediğm gibi olsun istiyorum.yani umarım anlatabilmisimdir ne istediğimi cok problem yasadım saclarımla güzel bi renk tutturmak istiyorum artık
(