• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çooook gzel bi renk buldum

seedef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
66
3
96
İstanbul
$eowi1246966451234.jpg $eowi1246966451234.jpg

nedr szce bu renk kızlar? saçlarım kumral gibi, orta koyulkta. nasıl yaparım bu rengi kuaföre mi gitmem lazım

ya ben loreal cikolata kahve yapmıstım ama koyu oldu klasik bi renk oldu güzel bi renk olmadı hicc beğenmedim..

DİPLER Loreal Excellence Creme - 4.15 Cendere Akaju
UÇLAR Loreal Excellence Creme - 5.5 Açık Kestane Akaju

Hem kahve hem akaju güzel bir renk ama gerçek saç rengini bilmem lazım ona göre uyguladığında çıkacak olan rengi söyleyebileyim... Birde fotodaki ablanın saçları peruk sanırım :)

Son düzenleme:
Kendi saç rengim karamel kumral gibi kzıllık bakırlık yok. ben de tonu cok açılmadan ve cok koyulasmadan hafif canlılık katması icin biraz bakırlı kızıllı bi kahve istiyorum. ama cok fazla olmayacak kızıl kkızıl parlamıycak. cikolata kahve yaptım baya koyu oldu ve hic hos bi renk olmadı tam da dediğm gibi kızıl kızıl parladı yani nasıl anlatsam böyle tatlı kızıllk olur resimdeki gibi, bi de rahatsız edici kızıllık olur, çikolata kahvede o rahatsız edici kızıllık vardı. hic beğenmedm yani. ve onun numarası 6lı bişeydi. sen diyosun ki 4.5 5.5 yap şimdi ben bunları yapsam adım gibi eminim ki cok koyu renkler cıkıcak ortaya.
saclarım bi ara bakırlı bi renkti cok hostu bazı ısıklarda cok tatlı bi kumral kahve gibi duruyodu bazı ısıkta kızıl kahve bakır kahve falan duruyodu aynısını yaptırmak icin gittim kuaföre oda baya koyu yaptı akmadı da uzun bi süre ne yapıcağımı bilemedim en sonunda actırdım ama yne istediğm gibi olmadı simdi tekrar koyu olsun istemiyorum, ve dediğm gibi olsun istiyorum.yani umarım anlatabilmisimdir ne istediğimi cok problem yasadım saclarımla güzel bi renk tutturmak istiyorum artık :((

Kendi saç rengim karamel kumral gibi kzıllık bakırlık yok. ben de tonu cok açılmadan ve cok koyulasmadan hafif canlılık katması icin biraz bakırlı kızıllı bi kahve istiyorum. ama cok fazla olmayacak kızıl kkızıl parlamıycak. cikolata kahve yaptım baya koyu oldu ve hic hos bi renk olmadı tam da dediğm gibi kızıl kızıl parladı yani nasıl anlatsam böyle tatlı kızıllk olur resimdeki gibi, bi de rahatsız edici kızıllık olur, çikolata kahvede o rahatsız edici kızıllık vardı. hic beğenmedm yani. ve onun numarası 6lı bişeydi. sen diyosun ki 4.5 5.5 yap şimdi ben bunları yapsam adım gibi eminim ki cok koyu renkler cıkıcak ortaya.
saclarım bi ara bakırlı bi renkti cok hostu bazı ısıklarda cok tatlı bi kumral kahve gibi duruyodu bazı ısıkta kızıl kahve bakır kahve falan duruyodu aynısını yaptırmak icin gittim kuaföre oda baya koyu yaptı akmadı da uzun bi süre ne yapıcağımı bilemedim en sonunda actırdım ama yne istediğm gibi olmadı simdi tekrar koyu olsun istemiyorum, ve dediğm gibi olsun istiyorum.yani umarım anlatabilmisimdir ne istediğimi cok problem yasadım saclarımla güzel bi renk tutturmak istiyorum artık :((
Şimdi bak canım, verdiğin bilgiler net değil, karamel bir kızıl tonudur yani dorelik var anlamına gelir (3 faktörü), hem karamel kumral hem dorelik bakırlık yok diyerek karmaşa yaratmışsın.Saçlarında dorelik yoksa bu küllü saçların var anlamına gelir 6.1-7.1-8.1 arasıdır saç tonun ama hem kumral hem karamel dersen o zaman iş değişir 6.13-7.13-8.13 olur...kafandaki renk net değil, bu renk istiyorum diyorsun ama koyu olur diyorsun, evet fotoğraftaki saçlar verdiğim renkler ile yapılır ve çok koyudur yani hesaba göre doğal saç renginden en az 2 ton koyu...Sen en iyisi kendi doğal saç rengini en çok yansıtan fotoyu buraya ekle tatlım ona göre sana renk önereceğim seçeceğin renk tonuda kesinlikle 6+ olmak zorunda...

Son düzenleme:
Canım bu renk, altın kahve.
Ben kullandım bu rengi ama çok çabuk akıp garip bir kahveye dönüyo.Devamlı boyaman gerekebilir.
Birde kızıllık tonu olan renkleri mutlaka kuaförde yaptır derim.
Çok hoş bir renk özellikle biraz koyu buğday tenin varsa çok seksi duruyo :):34:

Palette'nin koyu kestanesi aynı bu renk gibi kızıllık veriyor ve biraz açıldığında aynı bu renge dönüşüyor...

DİPLER Loreal Excellence Creme - 4.15 Cendere Akaju
UÇLAR Loreal Excellence Creme - 5.5 Açık Kestane Akaju

Hem kahve hem akaju güzel bir renk ama gerçek saç rengini bilmem lazım ona göre uyguladığında çıkacak olan rengi söyleyebileyim... Birde fotodaki ablanın saçları peruk sanırım :)

benim saçımda tarçın rengi.ama baya aktı ve alıtındada oryal var :((
bende 5.5.açık kestane akaju aldım.
nasıl bir renk tutar yardımcı olursan sevinirim

Back