İnşallah bu ilk ve son kaybın olur. Zor bir süreç hele şu tüp bebek tedavisi daha yorucu bir süreç. Rabbim sağlıcaklı evlatlar nasip etsin hepimize.Hyr olmadı ilk defa 4. Denemede hamile kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu ilk ve son kaybın olur. Zor bir süreç hele şu tüp bebek tedavisi daha yorucu bir süreç. Rabbim sağlıcaklı evlatlar nasip etsin hepimize.Hyr olmadı ilk defa 4. Denemede hamile kaldım
Tüp bebek icin bilemiyorum neler yapmam gerekiyo fazla maliyetli acikcası cok para döktuk ameliyatlara vs. Devlet hastanesindede prosedür nasil ilerliyo bilemiyorumMaddi imkanınız varsa tüp bebek deneyin tabi ki garantisi yok hem serum da uygulanmış olur
Canım tüp bebekle mi hamile kaldnzCanım benim sadece pıhtılaşmam var hemen istedik oldu ama kanamayla düştü daha sonra 3 kimysal oldu tam tedaviye gidicekken hamile kaldım haziranda boş gebelik daha sonra düştü korunmadım suan hamileyim ama kese boş cuma randevum var eğer boşsa artık uğraşmayıp 3.kez tüp bebeğe gidicem bahçeciye cem beye. Yumurtalar toplanıp embriyo oluşturulup biyopsi alınacak ve genetik teste gidicem yüzde 85 doğruluk payı varmış sağlıklı gelirse transfer edilicek. Kandan bakılan kromozom analizinde hiç bişey yok ama doktor dedi embriyo genetiği sıkıntı olabilir böyle oluncada düşüyo maLesef. Sen iyi bi tüp bebek doktoruna git bence
Yok canim kendiliginden oldu sukurler olsunkiCanım tüp bebekle mi hamile kaldnz
Masallah bende bu ay tüp bebege baslıycam normal olmuyor bizim sperm degerlerı dusuk ondan mı bilmiyorum artık.Yok canim kendiliginden oldu sukurler olsunki
Bizim hic bi sorun yoktu canim oluyodu ama kalp atisi duyamamistik 2 kwz tup bebek yaptirdik en son 5 sene sonrasi 3.tup bebege gidicekken oldu sukur ama senin en azindan bi sorunun varnis insallah tek denemede olurMasallah bende bu ay tüp bebege baslıycam normal olmuyor bizim sperm degerlerı dusuk ondan mı bilmiyorum artık.
Sizin Kacıncı yıl oldu
Doktkrunuzu degistirin bence tekrarlayan dusuklerde de kullaniliyor yaşla alakasi yok..benim 3 dusugum vardi...tuo bebek tedavisindeyken yine dogal olarak hamile kaldim ve ogrenir ogrenmez doktorum serum ve kortizon tedavisi baslatti...ondan mi bilmiyorum belki de Rabbim artik vakti geldi demistir diye de olabilir ilk defa bebegimin kalp atislarini duydum...3 dusugumde de kalp atisi olmadan gelisimleri duruyordu...yanj serumu mutlaka isteyin ve yaninda dusuk dozda kortizonHayır bunlar yapilmadı o serumu merak ediyorum acikcası bende doktorlara dedigimde gec yaş ve hamile kalmakta sorunnyasayanlara uygulanabilir diyorlar yani bende cok merak ediyorum o intralipid serumu
Merhaba kaclik igme aliyordunuz acaba ?Benim de 2 düşüğüm oldu biri erken doğumdu sonra rahim yetmezliği dendi testlerde pıhtılaşma da cıktı ama doktorlar onemli gen değil dedi en son 3. Gebeliğimde serklaj oldum kan sulandırıcı iğne verdi doktorum oyle doğurdum ama iğneyi bıraktıgım için bacagıma pıhtı attı birde doktorlar iğneye gerek yok diyorlardı bir gende bile cıksa pıhtılaşma iğne kullanmalı fikrimce şimdi 6 ay daha sabah aksam iğne kullanıcam daha tam ayagım duzelmedi
Kimdi bu islemleri yapan doktorDoktkrunuzu degistirin bence tekrarlayan dusuklerde de kullaniliyor yaşla alakasi yok..benim 3 dusugum vardi...tuo bebek tedavisindeyken yine dogal olarak hamile kaldim ve ogrenir ogrenmez doktorum serum ve kortizon tedavisi baslatti...ondan mi bilmiyorum belki de Rabbim artik vakti geldi demistir diye de olabilir ilk defa bebegimin kalp atislarini duydum...3 dusugumde de kalp atisi olmadan gelisimleri duruyordu...yanj serumu mutlaka isteyin ve yaninda dusuk dozda kortizon
Izmirdeyim ben dr kaan bozkurt ta tedavi oldum...kendisi tup bebek doktoru normalde ve daha sonra yani 6. Haftadan sonra perinatolog baris buke ye yonlendirdiKimdi bu islemleri yapan doktor
4luk alıyordum şimdi 6lık sabah akşam kullanıyorumMerhaba kaclik igme aliyordunuz acaba ?
Tesekkur ederim yanitiniz icinIzmirdeyim ben dr kaan bozkurt ta tedavi oldum...kendisi tup bebek doktoru normalde ve daha sonra yani 6. Haftadan sonra perinatolog baris buke ye yonlendirdi
Yani degsitirdi mi doktorunuz?neye gore acaba? Ben de 8 haftalik hamileyim ve 0.4 luk oksapar yanina ecopirin 100 mg aliyorum doktorum yeter dedim ama 3 dushgum var sebebi aciklanmqyqn acaba yetmemis olabilirmi kan sulandiricim kan pihtilasma testinde hafif egilim var deidler sadece4luk alıyordum şimdi 6lık sabah akşam kullanıyorum
Rica ederim .Rabbim biz isteyen herkese saglikla kucagimizda gormeyi nasip etsinTesekkur ederim yanitiniz icin
Kalp damar doktoru kilomu sorup bole doz verdi canım pıhtı oldugu için yuksek bacagım tam acılana kadar baya zamn alıcak hemen iyleşmiyor emzirdiğim için hap kullanamıyorumYani degsitirdi mi doktorunuz?neye gore acaba? Ben de 8 haftalik hamileyim ve 0.4 luk oksapar yanina ecopirin 100 mg aliyorum doktorum yeter dedim ama 3 dushgum var sebebi aciklanmqyqn acaba yetmemis olabilirmi kan sulandiricim kan pihtilasma testinde hafif egilim var deidler sadece
Rabbim sifa versin tez vakitte insallahKalp damar doktoru kilomu sorup bole doz verdi canım pıhtı oldugu için yuksek bacagım tam acılana kadar baya zamn alıcak hemen iyleşmiyor emzirdiğim için hap kullanamıyorum
Amin canım çok sağolRabbim sifa versin tez vakitte insallah
Merhaba ben de İzmir deyim de Kaan beyin bi hastaneyle anlaşması var mı, özel muayene mi arkadaşım da ikiz tüp bebeklerine Barış Büke ile kavuştu, ne serumu bu kendi kanınızdan prp mi, antikor mu adını biliyor musunuzDoktkrunuzu degistirin bence tekrarlayan dusuklerde de kullaniliyor yaşla alakasi yok..benim 3 dusugum vardi...tuo bebek tedavisindeyken yine dogal olarak hamile kaldim ve ogrenir ogrenmez doktorum serum ve kortizon tedavisi baslatti...ondan mi bilmiyorum belki de Rabbim artik vakti geldi demistir diye de olabilir ilk defa bebegimin kalp atislarini duydum...3 dusugumde de kalp atisi olmadan gelisimleri duruyordu...yanj serumu mutlaka isteyin ve yaninda dusuk dozda kortizon
Merhaba, kaan hica tavmergen hastanesinde yapiyir islemleri ama kendi muayenesinde calisiyor...kullandigimiz serum intralipid serum diye geciyor...soya ve yumurta gibi urunler barindiriyor. Bagisiklik duzenleyici diyen de var...vucut embriyoyu kabul etmediginde bu beyaz renkli serumun bebegin tutunmasina yardimci oldugunu soyluyorlar.. ben 9. Haftadayim suan ve 2 haftada 1 o serumu aliyorum ozel bir hastanede taktiriyorum...baris buke de simdiki doktorum yani kaan hoca gebeligi devaminda ilgilenmiyir o sadece tup bebek islemlerini yapar belli bir haftadan sonra baris hocaya yonlendiriyirMerhaba ben de İzmir deyim de Kaan beyin bi hastaneyle anlaşması var mı, özel muayene mi arkadaşım da ikiz tüp bebeklerine Barış Büke ile kavuştu, ne serumu bu kendi kanınızdan prp mi, antikor mu adını biliyor musunuz