Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bu kadar dusuk sonrasi embriyolara genetik test yapildu mi? Yani sorun rahim de olmayabilir.genetik bir sorun da olabilir.esin veya sana genetik test yapildi mi?

Canim bu kadar dusuk sonrasi embriyolara genetik test yapildu mi? Yani sorun rahim de olmayabilir.genetik bir sorun da olabilir.esin veya sana genetik test yapildi mi?
Banada eşime de yapıldı hersey temiz simdilik sorun pihtilasma ve rahim icinde ne oluyorsa o sorun gorunuyor

Bağışıklık baskılıyacı serum tedavisi uygulandımı ve rahimden parça alınıp cd56 bakıldı mı ?

Merhaba hangi şehirdesiniz bende psikoterapi meditasyon yoga rahatlayacağım yerler arıyorum gerçi covidden dolayı mümkün mü bilmiyorum faydalarını farkları nelerdir bilgi verirseniz sevinirim

Pıhtılaşma sorununuz neydi ? Hangi genlerde

Benim de 2 düşüğüm oldu biri erken doğumdu sonra rahim yetmezliği dendi testlerde pıhtılaşma da cıktı ama doktorlar onemli gen değil dedi en son 3. Gebeliğimde serklaj oldum kan sulandırıcı iğne verdi doktorum oyle doğurdum ama iğneyi bıraktıgım için bacagıma pıhtı attı birde doktorlar iğneye gerek yok diyorlardı bir gende bile cıksa pıhtılaşma iğne kullanmalı fikrimce şimdi 6 ay daha sabah aksam iğne kullanıcam daha tam ayagım duzelmedi

Size genetik test yapılmış olabilir ama bu embriyoların sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor malesef tüp bebek düşünün derim embriyolara pgt yapılır hem

Bebeklerede yapildi patoloji ve genetik testler bebeklerde sorunsuz cikti o nedenle tup bebege girmedi doktorlar sadece intralipit serum u merak ediyorum ben onada gerek duymuyolar ama basarilar var o serumla ilgili

Bağışıklık baskılıyacı serum tedavisi uygulandımı ve rahimden parça alınıp cd56 bakıldı mı ?
Hayır bunlar yapilmadı o serumu merak ediyorum acikcası bende doktorlara dedigimde gec yaş ve hamile kalmakta sorunnyasayanlara uygulanabilir diyorlar yani bende cok merak ediyorum o intralipid serumu

Hayır bunlar yapilmadı o serumu merak ediyorum acikcası bende doktorlara dedigimde gec yaş ve hamile kalmakta sorunnyasayanlara uygulanabilir diyorlar yani bende cok merak ediyorum o intralipid serumu
Maddi imkanınız varsa tüp bebek deneyin tabi ki garantisi yok hem serum da uygulanmış olur

Maddi imkanınız varsa tüp bebek deneyin tabi ki garantisi yok hem serum da uygulanmış olur
Canım senin embriyolarına pgt yapılmışmıydı? İntralipidi de duydum kortizon kullanarak bebeğini kucağına alanlar varmış.

Canım senin embriyolarına pgt yapılmışmıydı? İntralipidi de duydum kortizon kullanarak bebeğini kucağına alanlar varmış.
Hyr hiç pgt yapılmadı ama bebeğimi düşürdüğüm için artık yapılabilir yeni tedavide serum uygulanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…