Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 dakikada çıktı ama içini açınca daha belli gibi geldiKaç dakika da çıktı?
O zaman gebelik var testi yeniden yapın yine çıkarsa kana koşun2-3 dakikada çıktı ama içini açınca daha belli gibi geldi
4 gün var suanGörünüyor gayet canım, güzel haberler alırsın inşallah. kaç gün varken çıktı?
Öğlen yaptım canım ama simdi erken gebelik testi yaptım bi de . Baksana birsey yokNe zaman yaptın canm testi ilk idrarlami. Bende bugün erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum sabaha yapıyım diyorum
yaptım ama maalesef bisi cikmadiO zaman gebelik var testi yeniden yapın yine çıkarsa kana koşun
Ben sanki çok silik bir çizgi gördüm. Ancak ilk idrarla yapmanızı öneririm, varsa bile beta henüz çok düşük olduğu için akşam idrarıyla çıkmamış olabilir.Eki Görüntüle 2797805 erken gebelik testi yaptım şimdi bişey çıkmadı
Canım çıkmış gibi. Geldi bana sanki var gibiyaptım ama maalesef bisi cikmadi
Ay ciddenmiiii ahh keskeeeCanım çıkmış gibi. Geldi bana sanki var gibi
Acil e gitsem kan testi yaparlar mı acabaCanım çıkmış gibi. Geldi bana sanki var gibi
bende çok hafif bir pembelik gördüm sankiAcil e gitsem kan testi yaparlar mı acaba