Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
coook sasirtan sevgililer gunu hediyesi !!
- Konu Sahibi myHos06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Maşallah Mutluluğunuz daim olsun, darısı tüm yalnızların başına.
Harbi aşmış olayı bir Türk erkeği olarak seninki. Turkish Panda di mi?
Evet evet tatlim hakiki turk pandasi
Mutlulugunuz daim olsunnnne hoş düşünmüş
Sanirim henüz bebek yok. Ins bi bebislede mutluluğunuzu pekiştirirsiniz
Böyle incelik sahibi erkeklere, gönülden helal olsun diyorum
Darısı olmayanlara
Bebek yolda tatlim :))
Fb uniformalarindan biri de bebege yapilmis :))
Tabi butun bunlar karnimdakinin erkek olmasi ihtimaliyle,yoksa formayi giydrecek bi erkek yapana kadar dogurrum belli olmaz
- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Bebek yolda tatlim :))
Fb uniformalarindan biri de bebege yapilmis :))
Tabi butun bunlar karnimdakinin erkek olmasi ihtimaliyle,yoksa formayi giydrecek bi erkek yapana kadar dogurrum belli olmaz
Ay maşallah
Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Hamile eş için, daha da iyi olmuş bu sürpriz
Hayırlısıyla formayı giydirecek bi oglunuz da olur ins zamanı geldiğinde
biz kadınlar böyleyiz işte bizi mutlu eden şeyler bu kadar küçük
Allah mutluluğunuzu daim etsin....[/QUOTE]
Degil mi canim,ne bir pirlanta ne luks bir araba yada ne bileyim verebilecegi en pahali hediye simdiki mutlulugumu yasatamazdi.
haa mutlu olrdum caniiim ama bu kadar degil :)
Bide hic oyle duygularini belli etmeyen biridr ne bileyim saskinlikla karisinca bende daha anlamli oldu hersey
zaten biz kadinlar da sasirtilmak istiyoruz degil mi.
beni de bu cok sasirtti zaten
duygularini cok nadir ifade eder ama cok sik duymam seni seviyorum cumlesini bn.kisa ve özdur hep..sevmez oyle seyleri diyordum kiiii tatammm ! :)
Insallah canim ya.
cok tesekkur ederim.
evet iyi geldi hamile hamile
bi ayri mutlu oldum karnimdakinin da junior pandam olmasina.
Farkinda olmayaraktan henuz belli olmayan karnimi severken buluyorm kendmi son bikac saattr:))
Erkek olmasi dilegin icin de ayreten tesekkur:)) saglikli olsun da her turlu bzm canimiz ama ne biliiiim insan oglum olsun dye gonlunden de geciriyo illa bilmem ki yanlis mi yapiyorum.
Allah mutluluğunuzu daim etsin....[/QUOTE]
Degil mi canim,ne bir pirlanta ne luks bir araba yada ne bileyim verebilecegi en pahali hediye simdiki mutlulugumu yasatamazdi.
haa mutlu olrdum caniiim ama bu kadar degil :)
Bide hic oyle duygularini belli etmeyen biridr ne bileyim saskinlikla karisinca bende daha anlamli oldu hersey
Bendee :))
Esine alkis.
Tek kelime, BAYİLDİMMMM
Cok tesekkur ederim canim.eşlerimize şöyle böyle diyoruz ama bizi şaşırtmasını biliyorlarmaşallah eşiniz çok güzel süpriz yapmış sizin adınıza sevindim
zaten biz kadinlar da sasirtilmak istiyoruz degil mi.
Inan gunluk hayatta hic boyle degildrne kadar güzel bayıldım süpermiş bir erkeğin duygularını bu kadar güzel ifade etmesi muhteşem bişey
beni de bu cok sasirtti zaten
duygularini cok nadir ifade eder ama cok sik duymam seni seviyorum cumlesini bn.kisa ve özdur hep..sevmez oyle seyleri diyordum kiiii tatammm ! :)
Sagol tatlim :))çok güzell yaaaa gözlerim doldu :2:
Ay maşallah
Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Hamile eş için, daha da iyi olmuş bu sürpriz
Hayırlısıyla formayı giydirecek bi oglunuz da olur ins zamanı geldiğinde
Insallah canim ya.
cok tesekkur ederim.
evet iyi geldi hamile hamile
bi ayri mutlu oldum karnimdakinin da junior pandam olmasina.
Farkinda olmayaraktan henuz belli olmayan karnimi severken buluyorm kendmi son bikac saattr:))
Erkek olmasi dilegin icin de ayreten tesekkur:)) saglikli olsun da her turlu bzm canimiz ama ne biliiiim insan oglum olsun dye gonlunden de geciriyo illa bilmem ki yanlis mi yapiyorum.
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
Bir derdim var bolumune gelip bu konuyu acacak kadar nasil orselemmissin yazik kiyamam ozguvenin zamaninda cok zedelenmis ki ifsa edip rahatlamaya calisiyosun. Bu konunun yeri burasi degil. Bir de kimse bana kizmasin ama okuz olarak nitelenen bir adam bunlari yapamaz imkan yok. bu incelik olsa zaten okuz panda denmezdi bana sadece bunlari hayal etmissiniz gelip burda yazarak kendinizi baskalarina ispatlayip rahatlamak istiyosunuz gibi geldi insallah gercektir
- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
bni hic tanimadgin gormedgin halde esime dedgim kelimelerden yasantimizn hicbiryerinde en ufak bir tanikligin olmadan okuz panda denilen bir insan asla bunlari yapamaz!! Gbi kesin bir ifade kullanmissin..Bir derdim var bolumune gelip bu konuyu acacak kadar nasil orselemmissin yazik kiyamam ozguvenin zamaninda cok zedelenmis ki ifsa edip rahatlamaya calisiyosun. Bu konunun yeri burasi degil. Bir de kimse bana kizmasin ama okuz olarak nitelenen bir adam bunlari yapamaz imkan yok. bu incelik olsa zaten okuz panda denmezdi bana sadece bunlari hayal etmissiniz gelip burda yazarak kendinizi baskalarina ispatlayip rahatlamak istiyosunuz gibi geldi insallah gercektir
Normalde hic yorum yapmadan gecebilecegin konuya sirf bi saldrmak icin bu yazdklarina kiskanclik. denir..
ama.
bn seni hic tanimadgim icin seni bununla yargilamayacagim.belki de gercekten oyle sandigin icin yazdin.
yada icin icin dedgm gbi kiskanclik oldu bilincaltinda.
hangi hislerle bunlari yazdin inan bilmiyorum.
sana yine de insallah bnm bu yasadgm mutluluktan sen de yasa diyeblirim sadece.
- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 40
benm eşimin doğum gününde hemde ilk beraber kutladığımız doğumgününde süslen giyin kuaföre git pasta al evi mumlarla donat.eşim bana ilk şunu dedi.ne kadar para verdin bu elbiseye bidahada sürpriz yapmadımOylee mutluyum ki suann.
neden bilmiyorum paylasmak istedim.
bdv ye acmadim dert olmayinca kapatiyorlar dogal olarak :)
Esim !
Hiiicc hoslanmaz boyle seylerden ve uzun suredr birlikteyiz bir sevgililer gununu de kutlamadik
ama bugun okuldan geldim,vestiyere anahtari koydugum yerde bir cd :))
Acarken hissettim bi supriz oldgunu ama diyorumya o da ben de onem vermeyiz bu tarz gunlere..dogumgunlermz ve yildonumlermizi kutlariz bitek.o yuzden bukadarini bekleyemedim.
niye bilmiyorum icinden gelmis
cok karsik yaziyorm hepsini birden anlatmak icin farkindayim :)
Neyse cd yi bilgsayara taktim.
bnmmm tatli pandamm yaa gecmis kamera karsisina, icinden ne geliyorsa bizi ne cok sevdgni ve daha birsuru seyi anlatms.
Bununla bitmiyor:)
Soyleyecekleri bitince simdi bu evde ilk opustgmuz yerde sana ait bisey var oraya git onu al diyo.
(Antre halinin altinda bi zarf.
Ilk fotografimiz..arkasinda bikac cumle ve en sonunda'simdi de bnm evde en sevdgim yere git yaziyor.
(Otrma odasindaki kirmizi puf :)
Pufun altinda iki fb uniformasi biri minicik
Oburu bebegmize yapilmis.
beni ennn cok sevindrennn arkasinda oglumyz olursa bnm istedgim isim yazilmis...-annesi babanin adi olck dye bana fikrimi bile sormamisti-neyse suan o bile kaciramaz keyfmi.
Tabii pakette de bir yazi.
'en degerlimizin' odasinda birsey unutmussun..
(Gecen hafta avm de cok guzel bir sapka gormustm yanmda hic para yok.o gun almamisti onu bana oyle zoruma gtmisti ki..meger kendi alacakmis pandam.)
Sapkanin altinda da bir not.
Simdi son olarak en cok vakit gecrdgmiz yere bak.(tabiki mutfak)
Ciceksepetinden kocaman bir kutu cikolata
Ustunde yazanlar aynen soyle:
"Bu bir sevgililer gunu hediyesi mi bilmiyorum.
ama beni biz yapana,hayat arkadasima,
Gonlumun en sevdigine taa icimden gelen bir hediye.
beni biz yaptigin icin
karim oldugun icin
cok sevdigin icin.
Ne yedigimi,usudugumu,ne giydigimi benden cok dusundgun icin
Bu evin her kosesinde bana cennet oldugun icin
seni seviyorum ..."
Bidaha asla esimin duygularini belli etmeyen pandanin teki oldgunu soylemeyecegim
Yaptigim soyledgim dusundgum herseyden utandrdi beni..
nerden buldu bunlari nasil dusundu butun bunlari neara yaptu nasil beni aglatabildi bilmiyorum..
zaten ben hicbirsey bilmiyormusum..
cd de anlatrken bile bnm hakkimda hic merak etmiyor bunu okuz!!! Dedgim seyleri soyledi..
bir an telefonumu mu kurcaladi nerden biliyor hissine bile kapildm:)
cok seviyorum seni panda.
Edit:elestirelim hadi saldiralim diyecek ee ne var napak tarzi yorum yapacak arkadaslar lutfen yorum yapmadan gecmeyi tercih etsin.
Bi kere de mutluyum bunu ve paylasmak istedm.
O tarz yorumlara cevap vermeyecegimi simdiden bildiririm.