• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Cool Sac Kesimi ???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bu model çok hoşuma gidiyor..ama herkeste var özellikle böyle serseri tarzı kızlar kullanıyor:)Daha hanım hanımcık modeller en iyisi..yerimseniben

uzaması zor değil bee kızlar 3-4 ayda uzadığını farkediyosunuz ben hep öyle kestirirdim hatta katlar uzadıkça hep kısalttım ama malesef kırıklarını aldırmaya başka bi yere gidince saçlarıma 70li yılların modelini verdi kuaförünü iyi seç cnm normal bi kesim yapacaksan bile....yerimseniben

buda cok tarz biseymiş ama

o koyduğum resimdeki gibi kestirmiştim saçımı aynısıydı başlarda hoşuma gitti ama sonra çok pişman oldum tepesi kısacık olduğu için baya zorluk çektim ama açık bırakınca da süper bişiy oluyodu . Şimdi uzadı baya ama bi daha kestirmem oyle önlerini kısa kestirin ama asla tepeden kısa katlar verdirmeyin bence çok zor uzuyo

o koyduğum resimdeki gibi kestirmiştim saçımı aynısıydı başlarda hoşuma gitti ama sonra çok pişman oldum tepesi kısacık olduğu için baya zorluk çektim ama açık bırakınca da süper bişiy oluyodu . Şimdi uzadı baya ama bi daha kestirmem oyle önlerini kısa kestirin ama asla tepeden kısa katlar verdirmeyin bence çok zor uzuyo

evet benimde görünce ilk aklıma bu sac nasıl uzar oldu :))) ama yakısanada cok güzel oluyor

emo saç modelinden bahsediyosun bence canım googledan bu şekilde arayabilirsin görsellerde

Back