• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Cool Sac Kesimi ???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

s*e*l*i*n

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
365
8
621
..................................................................................................................

Son düzenleme:
ya bunda bişi yoq üstten kulak hizasına kadar kat weriyorlar gerisini de düz bırakıolar kesmiolaronlar uzun üstler kısa kalıo

canım kuaförüne gidip aynen böyle tarif edersen yardımcı olur belki ha. umarım istediğin gibi bi kesim olur.

ya bunda bişi yoq üstten kulak hizasına kadar kat weriyorlar gerisini de düz bırakıolar kesmiolaronlar uzun üstler kısa kalıo

ya bunda birşey yok üstten kulak hizasına kadar kat veriyorlar gerisinide düz bırakıyorlar,kesmiyorlar uzun üstler kısa kalıyor:1closedeyes:

cnm sen benm 2 senedn beri kullandığım saç modelnden bahsediosn öncellikle gittiğin kuaför bu tarz kesmlerden anlıcak..kuaförnü ii seçmen lazm sonra saçların normal derece gür olursa istediğin şekl daha hoş durur anlatma yolu çok basit tepeden bol katlı boyu kalıyo hiç almayın de zaten daha önce de bu kesimi yaptysa ne demk istediğini hemen anlar hiç irdelemez...yerimseniben

Ayşe armanın saç modeline bitiyorum kızlar ya onun ki cool. Benim yüzüme gitmez ama sana yakışırsa uygula derim. Manyak bişey oluyor.

ya kızlar hani warya üstler katlı katlı altları ise hiç ellemiolar cool bi saç kesimi görmüştüm bi fotosu yada kesimn bi adı war mıçok hoş duruyor:sm_cool:

evet o sac modeli cok güzel ama uzatmaya kalktıgın zaman üstler cok kısa oldugu için zorlanırsın

bu aralar herkeste görüyorum bn de çok katlı istiyodum ama baktım herkes aynı model gezio sokaklarda bnde eskisi gbi kestirdm

16959216jy7.jpg

böyle bi kesimden mi bahsediyosunuz kızlar ?

ya bende hep değişik birşeyler isterim ama ne zaman kuaföre gidip değişik modern bişey olsun desem düşünüp düşünüp bildiğin kat keser

evet bencede. düşünsene o kısa katları uzatmaya calısmayı... zaten entele, yaglar derken hayatımız sacımıza biseyler sürmekle geciyor......

Back