- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Selam herkese.
Yeni kategori belirme çalışmaları başlamış.Ben fikir beyan etmeyeyim.Yoksa katılmak zorunda kalırım.
Ben de katılmıcam ama yine de karışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam herkese.
Yeni kategori belirme çalışmaları başlamış.Ben fikir beyan etmeyeyim.Yoksa katılmak zorunda kalırım.
inş sen kazanırsınsenden sonraki üyenin kazanmasını istemiyorum
Yok yok sen biraz dinlen
Ama bize yardımcı olabilirsin(Belki dayanamazsın)
Ben de katılmıcam ama yine de karışıyorum
Bu kategoride dinlenin sonra bekliyorumBen de katılmıcam ama yine de karışıyorum
Sen de kabul ettin bu oylarla dinlenmem gerektiğini dimi.
Kahvaltılık tarifler,patatesle yapılabilen tarifler(çok severim de),mezeler,hamur işleri,çorbalar olabilir.
Ben de karıştım Vuslat.Neyse biz uzaktan takip edelim de gönül katılmak isterse bakarız artık.
sende bana katılıyosun dimi abla:13::13::13::13:
bencede patates kızartırımgerçi bi ara kızartmıştımaltına yumurta kırıyomuşum gibi bi çimcik yağüstüne patateslerimbabam keşke biraz pişirseydin demiştiPatates yemekleri de güzel olur bir sürü seçenek var:26:
sende bana katılıyosun dimi abla
bencede patates kızartırımgerçi bi ara kızartmıştımaltına yumurta kırıyomuşum gibi bi çimcik yağüstüne patateslerimbabam keşke biraz pişirseydin demişti
olur olurpatates yemeği iyidiriçine et koymak yasak olsun
Bak patates yemeği yapmayı da öğrenirsin
olur olurpatates yemeği iyidiriçine et koymak yasak olsun
koyamam elimi sürememanca elimi sürmeden tencereye atabilirmHer türlü olacakEt-tavuk ne istersen koyabilirsin
mezeler gibi bişi olabilir mi yada değişik salatalar:26::26:Kebaplar
Mezeler
Sevgililer Günü Kek-Kurabiye
Patates yemekleri
Kahvaltılık Tarifler
Var mı başka fikri olan bunlardan hangisi olsun:26:
Sen de etsiz birşeyler yaparsınSeni kadrolu yarışmacı olarak işe alalımkoyamam elimi sürememanca elimi sürmeden tencereye atabilirm
Yemek yemesini sahiden seviyor dediğin gibi pilavı da güzel olmuşpilav sevmem ama oy da vermek lazım
twetty e verdım oyumu
neden mi? çünkü tweety hayatımda gördüğüm en yemek yemeyi seven hatun, bir tabak makarnayı yarım kilo salça ile yerona sadece yemek adı ver, aç veya tok olsun fark etmez
o anda onu yemek ister avatarından da anlaşıldıgı üzere
ama !! pilavına da dıyecek yok, hakkını yememek lazım makbuşun
neyse ben kaçayım, tweety görmesın beni
mezeler gibi bişi olabilir mi yada değişik salatalar:26::26:
Sen de etsiz birşeyler yaparsınSeni kadrolu yarışmacı olarak işe alalım
Yemek yemesini sahiden seviyor dediğin gibi pilavı da güzel olmuş
evet şaşırttı
olur fazla mayış istemem kıyafetlerimi karşılasın yiterSen de etsiz birşeyler yaparsınSeni kadrolu yarışmacı olarak işe alalım
Yemek yemesini sahiden seviyor dediğin gibi pilavı da güzel olmuş
yaşasın güzel bişiler buldumBence olur kolay ve pratik olur farklı mezeler öğreniriz