DİLARAGİNOSSS RÖPORTAJI
DİLARAGİNOSSS
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
1)Yarışma çok eğlencelii
takip ediyordum hep katılmak nasip oldu çok zevk aldım, heyecanlandırdı beni.. bi o kadar da öğretici tüm detaylarla tarifler verildiği için çok güzel yemekler ekledim tariflerime
2)Yarışmadan beklentileriniz?
2)Umarım beğenilir yemeğim ( ana yemekten çok bi tasarım aparatifti benimki) kendim tasarladım çünkü... iddalı değilim , çok müthiş lezzetler çıkmış umarım en iyisi kazanır ve adil bi oylama olur ...
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
3)ilk defa katılıyorum çok olayın içinde değilim ama şimdilik kurallarla ilgili bi sıkıntım olmadı
4)Yarışmaya neden katıldınız?
4)KK beğenerek takip ettiğim bi platform burda sevdiğim sohbet ettiğim ablalarım ,akranlarımla ortak bi paylaşımım olsun istedim
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
5)Hepsi heyecanlı
sondan kaçıncı olacağımı merak ediyorlar
eşim birinci olmazsan da bak ne yemekler varmış diye beni kamçılıyor
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
6)Çok iddalı değilim ,ama şayet birinci olursam kendime güvenim ve mutfaktaki özgürlüğümün artıcağına inanıyorum.. yemek yapmayı özellikle kendi tariflerimle farklı lezzetler çıkarmayı çok seviyorum bu benim için vazgeçilmez bi tat. burdaki deneyimim ile beğenilme oranım çok olursa bu benim gerçekten yemek yapma şevkimi arttırıcak
7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?
7)hangi bayan yok der ki konu mutfak ev eşya olunca ,hiç fena olmaz
8)Yarışma devam etmeli mi?
8)kesinlikle.. her kategori daha fazla heyecanlandırıyor beni,devam etmeli ve sürekli yenilemeli kendini diye düşünüyorum
9)yemek yapma konusunda iddianız?
9)Hiç affetmem..
küçük yaşlarda mutfağı sevdim ben, hiç yoktan annem doğrar ben karıştırırdım .öğrencilik boyunca 4 yıl hep yemek yaptım ve kendimi geliştirmeye gayret ettim. evlilik ve iş hayatı da birleşince bu yoğun tempoda kısa sürede leziz yemekler üretebilmek adına çaba sarfediyorum halen. o yüzden kk da yemek bölümüyle diğerlerine nazaran daha çok ilgileniyorum. ufkumun açılmasının derdindeyim. çok marifetli hanımlar var çünkü
yemek yapabildiğimi düşünüyorum tadının olduğunu biliyorum yemeklerimi tadanlar bende iş olduğunu söylüyorlar
geliştirmem şart ama
10)Oylar sizce nasıl veriliyor?
10)sanırım arkadaş çevrelerinde dağılıyor oylar öyle gözlemledim. umarım adil olunur ve gerçekten emeğin lezzetin zirve yaptığı tarifler oy alır.. farklı lezzetler öne çıkmalı bence
11)Rahatsız olduğunuz durumlar?
11)rahatsız olduğum bi durum yok gibi
12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
12)çalışan biri olduğum için pek fırsat bulamıyordum ama ne yapmalıyım diye düşünüp alışveriş yaptım.eve geçtiğimde benim gibi çalışan bayanlara fikir olsun diye hem bütçeye uygun hem aparatif ve hızlı bi tarif olan yemeğimi tasarladım..
13)Yarışma sonrası hisleriniz?
13)İYİ Kİ KATILMIŞIM.. İYİ Kİ KK VAR