• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çookk pişmanımm,fotolu:(

Sonbahar24

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
545
10
318
İstanbul
kızlar benim saçlarımda koyu kızıl vardı baya koyuydu,bakır kızıla merak sardım
ani bi kararla c.tesi günü gidip önce açtırdım saçlarımı,sonra üzerine bakır kızıl yaptırdım
kuaför tam istediğim gibi yaptı bi suçu yok(hani genelde kuaförleri suçlarızya:)))ama bu benim hatam
yüzüme gitmedi ve yakışmadı,acayip huzursuzum kaç gündür:59:şimdi bu rengin üstüne koyu kumralmı boyasam,yoksa kahve falan mı,tutar mı acaba?isterse siyaha yakın olsun ama kapansın bu renk,lütfen bi öneri istiyorumm:25:

Son düzenleme:
tşk.ederim canım ama alışamadım,çok tuaf hissediyorum,hep böyle yapıyorum yaa
ne zaman akıllanıcam,açtırırım saçımı en fazla 10 gün sonra hooopp,koyuya devam:1:

cnm bence çok güzel olmuş, biraz alışmaya çalış bence. hemen boyatıp da yine pişman olmayasın..?

saç rengini bende begendim..bir boyayı daha kaldırmaz bence saçların..aradan biraz zaman geçince düşün bence :29:

sumak ve pincancım öyle diyosunuzz ayy ben nekararsızım yaa hemen kafam karıştı şimdi:26:
sağolun,zaten hemen boyayamam yanar,bakıyım gözüm alışırsa bi süre kullanırım,alışmazsa hangi renk yapayım ona karar vermem lazım.

bende kötü bişi bekliyodum fotoğrafı görünce şaşırdım.renk gayet güzell.ten renginizlede tezat durmuyo bence.gayet hoş

belki alışamadığınız için size tuhaf gelmiş olabilir.ben beğendim açıkcası

bencede saç rengin çok güzel olmuş bende saçımda her rengi denedim ve her seferinde gözume garip göründü bi kaç güne gözün alışır bence hoş olmuş

sen ne renk olsa taşırsın çünkü ten rengin buna müsait :)) koyu kızıl saçlarınıda koysaydın ya..

içinizi rahatlatmak için değil,cidden çok yakıştığını düşünüyorum.hem çok açık ve cart bir renk olmamış,ten renginizle gayet uyumlu bir renk olmuş.yıkandıkça açılacak tabii,o zaman tekrar bu renge boyatırsınız.ama daha da koyu yapmayın bence ondan da pişman olabilirsniz ve sııkılırsanız bu kez dönmeniz hiç kolay olmaz.

atıfta bulunmus olmayayım ama en sevmediğim renk diyebilirim.
kızıl zaten çok cabuk akar akmasını bekleyin sonra koaföre silici işlemi yaptırıp kahveye boyatın :58:

cnm benim begendigim bi saç rengi deil kuaförün yaptıgıı..bence küllü kumrala boya baya koyu tutuyo zaten ve o garip bi kızıllık var saçında ne kızıl ne turuncu gibi olan rengide alır:)

bence de gayet yakışmış renk, eğer renk çok keskin geldiyse zaten bu tarz renkler üç-beş güne biraz akar çok tatlı soft bir renk olur, o zaman daha da seversin gibime geliyor..

Bence çok güzel olmuş. Benim sarıdan siyaha döndüğümde ayyy ne iğrenç, siyahtan geri sarı döndüğümde suratıma nooldu bembeyaz ölü gibi oldum diyip ağlamama benzemiş senin iş :) Bence bunu kullan. Koyu falanda boyama çok güzel görünüyor.

Back