• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çookk pişmanımm,fotolu:(

Ayrıca, içten gelerek söylüyorum, yüzüne ve kaşlarına çok yakışmış. Bırak aksın, akana, bozulana kadar kullan bence :) Olmadı 3-5 ay sonra kahveye boyarsın onu kullanırsın bir sürede...

Bence de ten rengine yakışmış,gerçi eski halini bilmiyorum ama..Ben de saçlarımı sıcak çikolataya boyadığımda gündüz iğrenç ,akşam güzel renk diyordum :1: Renk akınca çok farklı duruyor ya,bence saç rengine şans tanı :34:

kendi saç renginize sadık kalın arkadaşlar, lütfen ama
Allah sizi en güzel saç rengiyle en güzel göz rengiyle en güzel dudak rengiyle yarattı
sizin teninize uyacak en güzel pigmentleri verdi vücudunuzun çeşitli yerlerine.

iki gün önce sırada beklerken önümdeki kızın saçlarına vuran güneş ışınlarıyla nasıl da mükemmel olduğunu fark ettim, dayanamadım ve nasıl olur da bir boya bu kadar güzel olabilir, ben kullanmıyorum ama annem boya kullanır ona önerebileceğim bir renk söyler misiniz markanın numarasını adını dedim

kız çok çok şaşırdı, benim kendi saç rengim hiç boyatmadım ve bir hafta içinde boyatmayı düşünüyorum demez mi, arkadaşları sıkıştırıyormuş, boyalılar kervanına katılmadığı ve saçları mükemmel parlaklıkta mükemmel sağlıklı ve tenine en uygun rengi doğuştan ona verilen güzelliği bozmadığı için arkadaşları onu kıskanmış olsa gerek, boyatmasnı istiyorlarmış.

ne diyebilirim ki sadece sakın yapma dedim ve sustum :50:
o kız saçlarını gerçekten boyatırsa, çok çok yazık olacak ama tabii toplumsal baskı :50: muhtemelen boyatacak

neyse konudan saptım diyeceğim o ki
lütfen boyatmayın, beyazlarınız çıksa ile o bile doğal olacağı için yüzünüze en güzel renk olacaktır, ve eminim kendi saçlarınız dünyanın en güzel rengidir :34:

fikirleriniz için çook tşk.ederim,benim saçlarım baya dalgalı,ordaki fotoda fönlüydü
akşam yıkadım daha iyi oldu,ama çok fazla kullanmam heralde,
bi arkadaş koyu fotonuda koysaydın demiş, tamam birazdan ekliyicem:34:

maip çok haklısın boyaya bi bulaştık mı arkası kesilmiyor malesef,ama biz kadınlar değişiklik
istiyoruz arada:26:

vardırda bulamadım şimdi ara ara anca bunu buldum:1:
koyuluğun nasıl durduğu belli ama,bende fotoları karşılaştırınca koyuya karar verdim tekrar.

Bence yüzünüze iyi gitmiş...

Yüzünüze bu saç ile birlikte hafif bronz makyaj bile çok iyi gider...:54:
Biraz gözünüz alışana kadar tuhaf gelecektir size ama emin olun güzel olmuş... :29:

koyu kızıl güzel renk.yüzü de solgun,hortlak gibi göstermiyor.

rengi taa elmacık kemiklerine yansıyor:)) yanakların pembe pembe allık sürülmüş gibi oluyorr:))

ilk resimdeki haliniz daha doğal duruyor..
ancak yeni boyattığınız renk de sırıtmamış, biraz akana kadar kullanabilirsiniz hem saçınız da üst üste boyama ile yıpranmamış olur..:80:

Bence yüzünüze iyi gitmiş...

Yüzünüze bu saç ile birlikte hafif bronz makyaj bile çok iyi gider...:54:
Biraz gözünüz alışana kadar tuhaf gelecektir size ama emin olun güzel olmuş... :29:
Tşk.ederim,şuanda bronz makyajlıyım zaten:))inş.boya süresi gelene kadar gözüm alışırda
biraz değişiklik olmuş olur....

koyu kızıl güzel renk.yüzü de solgun,hortlak gibi göstermiyor.

rengi taa elmacık kemiklerine yansıyor:)) yanakların pembe pembe allık sürülmüş gibi oluyorr:))
evt kesinlikle:69:

ilk renk daha güzelmiş
daha doğal duruyo benmde bi ara o rrenkti saçım kınaydı ama benm çok parlak duruyo yüze yansıyo
diğer renk sanki solgun gösteriyo gbi

ilk saç rengin çok doğal çok güzel , ama yeni halinide çok beğendim ben , bence bi müddet kullan , yine alışamassan biraz koyultursun ama biraz bekle ki saçlar üst üste çok yıpranmasın :34:

canım benim , bakır boyalı saçı sana çok çok yakışmış.
Gereçeği sende güzelsin canım... :21:
Bu senenin modası bakır rengidir.
Saçını yıkayınca ve boya aktıkça daha da güzel olur canım .
Ten rengin de beyaz, bakırı sana çok yakışıyor.
Gülle gülle kullanın canım.
Bu arada, kaş şeklini çok beğendim.
Bu şeklinin adı var mı canım, ben kuaforde bir türlü anlatamıyorum.. :89:

Son düzenleme:
sağolun kızlar içimi açtı yorumlarınız:))

aris adını bilmiyorum kaş şeklimin,ben alıyorum kaşlarımı kuaföre asla emanet edemem:))

Back