Umarım öyledir. Renk soluklaştı, şişlik bayapı indi ama dudak çizgimin üstüne çıkarmış. O rujum dağılmış yada salçalı makarna yemişim de izi kalmş gibi duruyor. Rütuş a bile gitmeyecğm. Biraz dha renk açılırsa makyajla kapatabilirimBenimde öyle durdu ama ben yaptırdım 3 hafta sonra resmen renk gitti 2 seans yaptırmama rağmen kalitesizdi heralde boyası hafif çizgi kaldı üstte sadece 4 ay oluyor oda silikleşiyor boyası iyi değilse silinir geçer yoksa ruj sürüp dengelemeye çalışacaksın
Gözde Dereli diye bi estetisyen, çok güzel fotoğrafları var sözümona 7 senedir bu işi yapıyor ama kapısından geçmem daha. Hala bana kaş laminasyonu öneriyor. Sayfasında ki işlerinde kendi işleri olduğunu düşünmüyorumkime yaptırdınız? belki çok yeni olduğu için böyle duruyordur. ben de araştırma aşamasındayım ama gördüğüm örneklerin çoğunda rengi böyle kalmıyor zamanla koyuluğu azalıyor.
Üzülmeyin lütfen.Şis zaten inicek,renk de acilicak ama dürüst olmak gerekirse ben beğendim hiç de kötü durmuyor.Tabi önemli olan içinize sinmesi.İkinci seansa gitmezseniz daha çabuk renk açılır ve zamanla silinir.Dün instgramda efsane görselleri olan ve kendisine de uygulama yapan sözümona bir uzmana dudak pigmentasyonu yaptırdım. İnanılmaz üzgünüm. Çünkü dudak kenarımın üzerine kadr çıktı. Dudağımda daha öncesinde dolgu kalıntısı varmış. Dudağımda hem şişti yeni yeni iniyor ama çizgiler ortada. Lütfen bana bi yol önerin, perişan oldum
Şu anda dhaa da indi ve makul seviyeye indi. Yine de dudağımın dışında, kalemle amatörce çizmişim gibiÜzülmeyin lütfen.Şis zaten inicek,renk de acilicak ama dürüst olmak gerekirse ben beğendim hiç de kötü durmuyor.Tabi önemli olan içinize sinmesi.İkinci seansa gitmezseniz daha çabuk renk açılır ve zamanla silinir.
Slm flora benim kuzenim Yasemin adında bir bayana yaptırdı dudaklarını be inanılmaz güzel oldukime yaptırdınız? belki çok yeni olduğu için böyle duruyordur. ben de araştırma aşamasındayım ama gördüğüm örneklerin çoğunda rengi böyle kalmıyor zamanla koyuluğu azalıyor.
Geçmiş olsun, kalıcı makyaj silme uzmanı Ayten Kömürcüye gidin sildirin. Ben kaş hattımın dışına çıkan kaşlarımdan sayesinde kurtuldum. Piyasaya göre biraz pahalı ama sonuç alıyorsunuz en azından.Dün instgramda efsane görselleri olan ve kendisine de uygulama yapan sözümona bir uzmana dudak pigmentasyonu yaptırdım. İnanılmaz üzgünüm. Çünkü dudak kenarımın üzerine kadr çıktı. Dudağımda daha öncesinde dolgu kalıntısı varmış. Dudağımda hem şişti yeni yeni iniyor ama çizgiler ortada. Lütfen bana bi yol önerin, perişan oldum
Dün instgramda efsane görselleri olan ve kendisine de uygulama yapan sözümona bir uzmana dudak pigmentasyonu yaptırdım. İnanılmaz üzgünüm. Çünkü dudak kenarımın üzerine kadr çıktı. Dudağımda daha öncesinde dolgu kalıntısı varmış. Dudağımda hem şişti yeni yeni iniyor ama çizgiler ortada. Lütfen bana bi yol önerin,
Son durumun nedirDün instgramda efsane görselleri olan ve kendisine de uygulama yapan sözümona bir uzmana dudak pigmentasyonu yaptırdım. İnanılmaz üzgünüm. Çünkü dudak kenarımın üzerine kadr çıktı. Dudağımda daha öncesinde dolgu kalıntısı varmış. Dudağımda hem şişti yeni yeni iniyor ama çizgiler ortada. Lütfen bana bi yol önerin, perişan oldum
Selam son durum dudak çizgimin bi tık dışına taşan kalem gibi oldu. Beni aşırı rahatsız eden bir durumu kalmadı. Foto yüklemeye çalışıyorum ama olmadı nedenseSon durumun nedirkeşke kalan dolguyu eritmeni söyleselerdi baştan
Uygulamadan foto yuklenmiyor. Tarayıcıdan giriş yaparsanız yüklersiniz foto.Selam son durum dudak çizgimin bi tık dışına taşan kalem gibi oldu. Beni aşırı rahatsız eden bir durumu kalmadı. Foto yüklemeye çalışıyorum ama olmadı nedense
Teşekkürler :)Uygulamadan foto yuklenmiyor. Tarayıcıdan giriş yaparsanız yüklersiniz foto.
Ruj sürünce cok anlaşılmaz sanirim.Teşekkürler :)
Bence güzel dudakların var Renk çok azalacak . Kesinlikle kötü değil.Şu anda dhaa da indi ve makul seviyeye indi. Yine de dudağımın dışında, kalemle amatörce çizmişim gibi
Evet rujsuz dolaşmıyorum öyle bi çizim yapmış ki somurtuk gibi duruyor dudağım.Ruj sürünce cok anlaşılmaz sanirim.
Ama sanki dudak ustunuz yara olmuş gibi duruyor. Rujsuz gezmemeniz gerekiyor
Ve kOyu ruj surmeniz gerekıyor
Kendi dudaklarınız da gayet dolgunmus aslında
Teşekkürler :) işlem yapılmadan önce kensi dudağım daha güzeldi ama işte bayağı azaldı rengi soldu.Bence güzel dudakların var Renk çok azalacak . Kesinlikle kötü değil.