Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende fotoğraflara kanıp gittim zaten. Konuyla ilgili uzmanlık sahibi olmadığım içinde çıkacak rengin böyle olacağını tahmin edemedim. Yapan kişinin, çıkacağını söylediği renkten uzakta bir renk bu. Ayrıca dudağımın üstüne çıkmış eşitlik için diğer tarafına da mı yaptırmaktansa, Diğer taraf rujla düzeltilecek kadar solmasını beklemeyi tercih ediyorum ben. Bir de şunu farkettim. Alt dudağımda da dudak çizgisinin içinde kalmış yani alt dudağım daha ince görünüyor. Yaptıracak arkadaşlara, kesinlikle bu bayanı önermiyorum.Söylediğiniz estetisyeni instagramdan inceledim paylaştığı dudakların rengi sizinkinden hiç de farklı değil. Yani böyle bir renk olacağını tahmin etmeniz lazımdı. Dudaklar soyulduktan sonra altından daha açık ve doğal bir renk çıkıyormuş. Kaç gün geçti?
Ben çıkan sonucu beğendim bence eşitsizlik dudağınızdaki şişlikten kaynaklı. Şiş indikten sonra hala eşitsizlik söz konusuysa kontrole gittiğinizde diğer tarafı da eşitlemesini istersiniz.
Bir de neredeyse 1, 5 ay geçti. Şişlik en fazla 1 hafta sürdü Asimilasyondan dolayı böyle görünüyorSöylediğiniz estetisyeni instagramdan inceledim paylaştığı dudakların rengi sizinkinden hiç de farklı değil. Yani böyle bir renk olacağını tahmin etmeniz lazımdı. Dudaklar soyulduktan sonra altından daha açık ve doğal bir renk çıkıyormuş. Kaç gün geçti?
Ben çıkan sonucu beğendim bence eşitsizlik dudağınızdaki şişlikten kaynaklı. Şiş indikten sonra hala eşitsizlik söz konusuysa kontrole gittiğinizde diğer tarafı da eşitlemesini istersiniz.
1,5 ay oldu benim dudak üstünde kalan çizgi aynen duruyor kalemi taşırmışım gibi ve asimetrik çalışılmış maalesfİlk yaptırınca öyle oluyor 1 haftaya falan şiş inince çok güzel duruyor.
MerhabaMerhaba bende bi sayfa actim benim senden sanirim saha kotu ben simdi lazerle sildirme islemi yapiyorum bi tik acildi pazartesi yukiycem resim son halini sendeki durum nedir ? Yada sildirme yaptinmi?