• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çook moralim bozuk :( kızlar fikirlerinize ihtiyacım var sık kanamaaa....

tahaecrinRY

EVLİ MUTLU 2 ÇOCUKLU :) :)
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
441
1
116
evet kızlar 5cmlik kistim vardı bugün doktora gittim,hem smear testi yaptı hemde kist 2cm e düşmüş sevinmeliyim ama daha 7 gün önce adetim bitti bu akşam tekrar kanamam geldi bu kadar küçük kist kanama yaparmı kasıklarımda adet ağrısı gibi küçük ağrılar var ve ben çok stres oldum,hiç böyle şeyler yaşamadığım için çok stres yaptım:43:bugün alltan muaynede rahim ağzından su aldı kanam ondanmı onuda bilmiyorum ama sorun şu ki baya baya canım sıkıldı:14:hormonlarım mı bozuldu acaba öyle kilolu bi bayanda değilim 53 kiloyum topu topu ne olur vereceğiniz tavsiyelere ve önerilere ihtiyacım var..şimdiden teşekkürler..:34:

Son düzenleme:
Canım benim hemen moralini bozma, sakin ol. Smear sonrası da kanama olabiliyor. Hem kistinin küçülmesi iyi bir şey ;) Ama soruna en doğru cevabı doktorun verecek, unutma. Sen kontrollerini ve testlerini ihmal etme ve moralini yüksek tut yeter. Ne demişler iyi düşün ki iyi olsun. Pozitif olmaya yor kendini. Hem bu devirde nerdeyse her hastalığın bir çaresi var biliyorsun. Ayrıca için rahat olacaksa, doktorundan hormon testi yapmasını da isteyebilirsin. Yüksek moral ve iyileşme inancı sayesinde ne zor hastalıkları atlatıyor insanlar. Önce "ben iyiyim ve daha iyi olacağım" de ve dediğim gibi kontrollerini ihmal etme. Şimdiden çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Canım benim hemen moralini bozma, sakin ol. Smear sonrası da kanama olabiliyor. Hem kistinin küçülmesi iyi bir şey ;) Ama soruna en doğru cevabı doktorun verecek, unutma. Sen kontrollerini ve testlerini ihmal etme ve moralini yüksek tut yeter. Ne demişler iyi düşün ki iyi olsun. Pozitif olmaya yor kendini. Hem bu devirde nerdeyse her hastalığın bir çaresi var biliyorsun. Ayrıca için rahat olacaksa, doktorundan hormon testi yapmasını da isteyebilirsin. Yüksek moral ve iyileşme inancı sayesinde ne zor hastalıkları atlatıyor insanlar. Önce "ben iyiyim ve daha iyi olacağım" de ve dediğim gibi kontrollerini ihmal etme. Şimdiden çok geçmiş olsun.

evet canım bi hormon testi yaptırmam iyi olacak sanırım bu ara kanamalarda ilk gün aynı adet ağrıları yaşıyorum yüzüm sivilce dolu yazdan bu yana yüzümde sivilce bitmiyor bakalım hayırlısı gerçekten moral herşeyin başı,ben fazla evhamlıyım o yüzden bu endişelerim..:17:

Stres de adet düzenimizi etkliyor maalesef. Yani her ne olursa olsun ilk yapmamız gereken moralimizi yüksek tutup stresle başedebilmek. Kendini mutlu edecek şeylerle ilgilenmeye çalış. Komedi filmleri izle, eğlenceli şarkılar dinle, hatta bağıra çağıra sen söyle. Dans et. Yürüyüş yapmanı da özellikle öneririm. Bu arada B12 vitaminine de baktırbilirsin. Bu vitaminin eksikliği de bizi sıkıntılı yapabiliyor.

Son düzenleme:
Back