ChocolateChips ♡♡♡koçişkommm bitane yaaa♡♡♡ Kayıtlı Üye 5 Mart 2012 4.870 1.081 7 Şubat 2013 Konu Sahibi MakaraKukara #81 MakaraKukara .!.: Erkeğin Başının Etini Yiyen Kadınlara Karşıyım... Bir İşi Yarım Bırakmamak Lazım.. Yedin mi Ömrünü Yiyeceksin Adamın.. Genişletmek için tıkla... buda güzel
MakaraKukara .!.: Erkeğin Başının Etini Yiyen Kadınlara Karşıyım... Bir İşi Yarım Bırakmamak Lazım.. Yedin mi Ömrünü Yiyeceksin Adamın.. Genişletmek için tıkla... buda güzel
kedi83 Hareket Berekettir... :) Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2010 6.960 3.747 7 Şubat 2013 Konu Sahibi MakaraKukara #82 Brrk .!.: + Senden bişey isteyebilir miyim? - Tabi, iste. + Bana sarıl, yıllarca öylee kalalım. - ya çişim gelirse Genişletmek için tıkla... Aynı ben.
Brrk .!.: + Senden bişey isteyebilir miyim? - Tabi, iste. + Bana sarıl, yıllarca öylee kalalım. - ya çişim gelirse Genişletmek için tıkla... Aynı ben.
H huzurem Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 114 5 9 Mart 2013 Konu Sahibi MakaraKukara #83 yolcu- inebilir miyim? minibüs şöförü- burdamı? yolcu- ne o beğenemedin mi?
H huzurem Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 114 5 9 Mart 2013 Konu Sahibi MakaraKukara #84 iki arkadaş balık almaya giderler, içlerinden birisi su dolu kovanın içinde yüzen balıklara bakarak ; "Bunlar taze mi?" diye sorar. Balıkçı cevabı yapıştırır ; "Yok abla pil takıp oynatıyoruz...
iki arkadaş balık almaya giderler, içlerinden birisi su dolu kovanın içinde yüzen balıklara bakarak ; "Bunlar taze mi?" diye sorar. Balıkçı cevabı yapıştırır ; "Yok abla pil takıp oynatıyoruz...