kızlar bnde geçen sene cildiye doktoruna sordm çatlaklara iyi gelen bi krem warmı die bunu önerdi bna bnde aldm 2hafta dzenli kullandmm çatlaklar çok olmamasına rağmen nerdeyse hepsini geçirdi ondan snra üşendiğim için kullanmayı bıraktm ama tekrar başlicam bu krem gerçekten işe yaradı bndee bn günde bi kez akşamları yatmadan önce sürüp yattm sabahları yıkadmm bn memnun kaldm yinede tercih sizn iyigünler:))
kızlar bnde geçen sene cildiye doktoruna sordm çatlaklara iyi gelen bi krem warmı die bunu önerdi bna bnde aldm 2hafta dzenli kullandmm çatlaklar çok olmamasına rağmen nerdeyse hepsini geçirdi ondan snra üşendiğim için kullanmayı bıraktm ama tekrar başlicam bu krem gerçekten işe yaradı bndee bn günde bi kez akşamları yatmadan önce sürüp yattm sabahları yıkadmm bn memnun kaldm yinede tercih sizn iyigünler:))
çatlak kremlerinden mucize porselen gibi pürüzsüz bi sonuç beklemedim en azından azaltsa yeter dedım ve contractubekx kullandım
o kadar yağ krem sürdüm sonuç koca bi sıfırrrrrrrrrrrrr
tek netice aldığım contractubekx jel oldu 4tüp falan bitirdim ve %40 azaldı ki benım çatlaklar 8yıl var sanırım beyaz renkte ama tek kötü yani tatlı tatlı kaşındiriyo ama nasıl kaşıntı işte bi sağa sola kıpırdayıp durmuştum eve gelip nasılda kaşırdım her duşta kese yapınca kaşınan deri soyulurdu o beyaz çatlaklarda silikleşti cok yakından bakınca belli olur hale geldi günde 2kez sabah aksam sürdüm
başka bi yan etkisi yok kaşıntıda bazen olur bazen olmazdı çok kasıntı olunca nemlendirci sürerdım azalırdı kasıntı şimdi yaz ara verdim valla ben memnun kaldım bi ara yine başlarım kışın mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?