Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tugba ekinci bilerek sırf dikkat çekmek için bu şarkıyı söylüyor
yoksa şarkının ahlakı bozdugunu düşünmüyorum
ama sanatsal bir değeri oldugunu da düşünmyrum
zaten hangi şarkının var ki..
sarkıyı bugün takıldığımız klüpte duydum ohaa dedim.ne kdr beyinsiz bir kadın bu ya millete mesaj vereceğine ilk önce kıcını basını oynatmasın tv basında
oooo kızlar ayıp ediyorsunuz
kadının misyonu var bir kere devlet baba görev verdi 3 çocuk yaptırsın...
kıçını başını gösterecek condom diye bağıracak kiiiii akıllara özalın uğraşıp aile planlaması projesi "hiç " olsunnn
Kadının şarkılarına sesine yada yaptığı herhangibi birşeye söz edemem.. Kendi hayatı ve yapmak istedikleri kendinedir. Toplum yani toplumumuz da '' comdon '' lafı baya terbiyesizce ve ahlaksızca görünüyor, bilniyor. Evet.. Çocuklar için bu şarkıyı duymak ve ağzına dolamak heranda olabilir. Bunada evet... Bizim toplumumuz da böyle şeyleri özel olarak yaşarız.. Tabiki elbet....
Ama bu clibe gelince beğendim. Sizler toplumun nasıl değiştiğini bilmiyorsunuz galiba.. Beyoğlu gibi bir yerde gece dışarı çıkıp misal bir gezinsenize.. Gerçekten toplum hala aynı duruyor mu ? Gençler de artık sex araç ve aynı zaman da amaç haline dönüşülmüştür. Ve özel bir yanı kalmaksızın ulu ortada heran aklına gelebilir ve isteklerini heran yapacağı ortam bulunduradabilirler... Ve bu gibi durumlarda korunmadan ilişkiye girmek ve sonucun da rastlanan hastalıklarla uğraşmak bir yana giderek yayılması da an ve an tehlike çanlarının çalmasına neden olur .... O yüzden'' condom ''kullanılması gerektiğini ve bassettiğim değişen topluma bunu bu şekilde anlatması güzel olmuş...Tek değişen toplum değil..
Maddi durumu olmadığı halde peşpeşe çocuk yapan cahil olupta korunma yöntemlerini hala bilemeyen gençler için de güzel bir anlam kazadıran clip olmuş...
Clibe gelince peruklar vb şeyler kıvırmalar olsun herşey '' sex '' i hatırlatmış ve '' sex'' için de '' condom'' u bağdaşdırmış... Bence güzel ve değişik... Ben böyle şeyleri abest bulmuyorum.. Çünkü dünya '' sex'e '' dönüşmüş!...:1closedeyes::1closedeyes: Lütfen cinsel ilişkiye girenler kendilerini korusunlar
bende bu yasıma geldım condomun ne oldunu bılmıyordum evli olan bi arkadasım soyledi ...
igrenc buluyorum yapacak baska sarkımı bulamamıs !!! çok fazla sözüde yok tekerleme gibi kucuk cocuklarımızın diline dolanacak gbi((
ne zaman bu sarkı cıksa kanal deiştiriorum yada frekansı deiştiriorum yanı.. utanıyom valla..
Sarki cok ayip. Hele gecen sene cok kötü bir durumla karsilastim. Yazlikta ailece yemek yiyorduk ve toplam 10 kisiydik heralde. Diger yazliklarda birisi o sarkiyi acmisti hemde son ses :1shok:
iğrenç alakakı değeri bozuyor ve saçma şarkıyı söyleyen tuğba gibi kendini hülya avşara benzetmeye çalışan ama or.. başka bişeye benzemeyen biri güya aıds yararına yapmış bu şarkıyı ne alaka yaa