Anket condom adli sarkiyi nasil buldunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tuğba Ekinci nin Condom $arkisi hakinda ne düsünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    145
Dinlemedim ama sözleri oldukca igrenc!!!!!

zaten kendisi gibi sarkisininda igrenc oldugunu anlamak icin Tugba Ekinci ismi yeterli ...:dilcikar:

bu kadının sağlık problemleri var hadi bu söylüyor da söyleten nasıl söyletiyor...allahım akıl fikir ver
kafamçokkarıştı:bbo:

bu kadının sağlık problemleri var hadi bu söylüyor da söyleten nasıl söyletiyor...allahım akıl fikir ver
kafamçokkarıştı:bbo:
Kesinlikle katılıyorum iğrenç ötesi bişey.(sivaslısın galiba hemşoooooo :roflol:)

ya bu toplum içinde söylenebilecek bir şarkı değil ki..

degisik Olmus Bence Suana Kadar Boyle Bir Sarkiya Cesaret Eden Olmadi Sanirsam Bir Yenilik Bir Degisiklik Topluma Bir Mesaj Veriyor Belki Sanatsal Pek Bi Degeri Yok Ama Hep Ayyni Ayrildik Baristik Sevistikin Disina Tasan Farkli Bir Sarki Bence

gayet ii bir calısma olmus bence.. klip baslarken aidsli hastalar gösteriliyor ki bu cok vahim bi durum dünya için..msjlar gayet ii bence.. eger görsellik kısmına takılıyorsanız tuğba ekincinin diger kliplere nazaran daha masum bi klip cektiğini hatırlatmak isterim.. ayrıca korunmayan yada ne oldugunu bilmeyen bi çok genc en azından meraktan alacaktır yada bilmeyenler ne oldugunu ögrenmeye calısacaktır ki buda bence ii bişey.. tutup orasını burasını acıp ahh ohh diyerek sarkı yapmaktansa bu sekilde yapması bence takdir edilecek bi durum...

..........................iğrenç......................

Bence igrenc sacma vs..vs....Buradaki yazilan her olumsuz fikre katiliyiorum cunki bu kadini hiç sevmiyorum...Kendisi gibi kalitesiz ve igrenc bir sarki..... !!!

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:gereksiz şarkı ve şarkıcı kadnın sesi zaten güzel değil o peruk ve garip hiphop tarzı dans mı desem ne ise artık.Prezarvatif reklamını da görünce bu reklam için yaptılarını düşündüm.Birde bu kadına bir ödül bişey verdiler şarkıyla alakalı !!!!!Offfffff offfffffff :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

tek kelimeyle bayıldım yaaa varmı böyle bir şarkı jeyyar jeyyar jeyyar jeyyar

hanımefendinin!!!!!! sayesinde bacak kadar çocukların ağzında şarkı....!!!

farklı bence bizim kültürümüze aykırı ama yinede hoş.

Çok iğrenç bir şarkı anca söyleyene bu arkı yakışır:dilcikar::dilcikar:

kadına yakışmış valla.....ama bizlere göre iğrenş tabi

biri bunla ilgili sarkı yapacaksa oda tuba ekinciden baskası olmazdı ama gondomu bilmeyen kalmadı sayesinde bir seyin reklamını yapmak icin cok güzel bir yol

tek kelimeyle iğreççç o karıya uyuz oluyorum zatenn bişey derdim ama olmaz burdaa

Back