Mutfak Dekorasyonu CONDİTA MOBİLYA kalitelimidir ? kullanan alan var mı ? Bilgisi olan ???

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar Condita Mobilya hakkında bilgisi olan var mı ? Ankarada bulunuyor başka yerde var mı bilmiyorum ama modeller ve fiyatlar uygun...Eğer alan varsa yardımcı olabilirler mi ? Kalitesi hakkında şüphelendik ama bilemeyiz tabi kullanan biri varsa lütfen yardımcı olsun...Kendim değil annem kendine bı model beğendi ordan almayı düşünüyor :34:

ben koltuk takımını aldım.kalitesine bir şey diyemiyeceğim.çünkü salonda hiç oturmuyoruz.yani üstünde daha siftahımız yok :)
ama hizmetlerinden hiç memnun kalmadım.bana kırlentlerimi eksik yolladılar hem de tam sekiz tanesini eksik.bir iki değil tam sekiz yahu.
tamamlayana kadar 5 defa dükkanlarına gittim 9 defa da telefon açtım.2 ayda tamamlayabildim en sonunda.ben parayı peşin vermiştim.nasılsa parayı aldık durumu oldu herhalde.telefonda yetkili bize saygısız konuştu.aman aman uzak olsun condita.

ben koltuk takımını aldım.kalitesine bir şey diyemiyeceğim.çünkü salonda hiç oturmuyoruz.yani üstünde daha siftahımız yok :)
ama hizmetlerinden hiç memnun kalmadım.bana kırlentlerimi eksik yolladılar hem de tam sekiz tanesini eksik.bir iki değil tam sekiz yahu.
tamamlayana kadar 5 defa dükkanlarına gittim 9 defa da telefon açtım.2 ayda tamamlayabildim en sonunda.ben parayı peşin vermiştim.nasılsa parayı aldık durumu oldu herhalde.telefonda yetkili bize saygısız konuştu.aman aman uzak olsun condita.

bir tanıdık tavsiye etti bizede ordan öğrendik bu mobilyacıyı ama fiyatları görünce illa ki bişey çıkar dedim kendi kendime :1: Kalitesini bende bilemem gerçi ama o tanıdık bize dedi ki orda bş bayan var (....isimli) adınıda verdi yani bu bayan çok yardımcı oluyor onunla görüşün dedi... :)

Back
X