İstanbuldayız. Rengi acaba kırmızı mı, pembe mı? Bizde erkek olacak ta =) konu biraz önemli. Hem de bu portbebesi concord neo 2013'e mı ait?
Merhaba ilan ve fiyat hala güncel midir ? Güncelse Araba koltuğunun fotolarını da koyabilir misiniz ?
Cnm tek tekmi satiyorsun bu arabanin ve anakucaginin fiyati nedir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Portbebe satıldı yazmışsınız ama teyit amaçlı soruyorum kesin satıldı mi ? Satılmadiysa ikisine de talibim
Takım olması açısından ikisini almam önemli ancak benim ikisine de ihtiyacım acil değil sadece şimdiden ihtiyaçları almaya başladık. Acaba sizden alan arkadaş 6-7 ay sonra satmayı düşünür mu? Eger düşünürse ben sizden bu ay ana kucağıni alırım arkadaştan da sonrasında portbebe yi edinirim. Aklıma böyle bir çözüm geldi.
Bilemedim ki düşünür mü..
Bende concord neo portbebe arıyorum nasıl bulabilirim
Umarım bulursunuz gerçekten güzel bir ürün
ben takım olarak satıyorum düşünürsen ulaşabilirsinBende concord neo portbebe arıyorum nasıl bulabilirim
takım halinde concord neo satıyorum bilginizeTakım olması açısından ikisini almam önemli ancak benim ikisine de ihtiyacım acil değil sadece şimdiden ihtiyaçları almaya başladık. Acaba sizden alan arkadaş 6-7 ay sonra satmayı düşünür mu? Eger düşünürse ben sizden bu ay ana kucağıni alırım arkadaştan da sonrasında portbebe yi edinirim. Aklıma böyle bir çözüm geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?