Bebek İkinci El Concord neo anakucağı ve portbebe

İstanbuldayız. Rengi acaba kırmızı mı, pembe mı? Bizde erkek olacak ta =) konu biraz önemli. Hem de bu portbebesi concord neo 2013'e mı ait?

Benim de oğlum var. Rengi kırmızı, ışıktan dolayı farklı çıkmış. Concord neo 2013 dür.

Merhaba ilan ve fiyat hala güncel midir ? Güncelse Araba koltuğunun fotolarını da koyabilir misiniz ?

Merhaba ilan ve fiyat hala güncel midir ? Güncelse Araba koltuğunun fotolarını da koyabilir misiniz ?

Evet ilan güncel. Araba koltuğu ve portbebeyi ambalajlayıp kaldırdığım için şu an fotoğraf çekmem mümkün değil, her ikisi de sorunsuzdur.

Cnm tek tekmi satiyorsun bu arabanin ve anakucaginin fiyati nedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fiyatı düşürüyorum. Sıfır ayarında Concord neo portbebe 250 tl,
Yine sıfır kadar temiz Concord air anakucağı 250 tl olarak fiyatlar güncellenmiştir.

Portbebe satıldı yazmışsınız ama teyit amaçlı soruyorum kesin satıldı mi ? Satılmadiysa ikisine de talibim

Takım olması açısından ikisini almam önemli ancak benim ikisine de ihtiyacım acil değil sadece şimdiden ihtiyaçları almaya başladık. Acaba sizden alan arkadaş 6-7 ay sonra satmayı düşünür mu? Eger düşünürse ben sizden bu ay ana kucağıni alırım arkadaştan da sonrasında portbebe yi edinirim. Aklıma böyle bir çözüm geldi.

Takım olması açısından ikisini almam önemli ancak benim ikisine de ihtiyacım acil değil sadece şimdiden ihtiyaçları almaya başladık. Acaba sizden alan arkadaş 6-7 ay sonra satmayı düşünür mu? Eger düşünürse ben sizden bu ay ana kucağıni alırım arkadaştan da sonrasında portbebe yi edinirim. Aklıma böyle bir çözüm geldi.

Bilemedim ki düşünür mü..

Umarım bulursunuz gerçekten güzel bir ürün

Aynen. takımı alırken portbebesini almamakla büyük hata yaptım. Suan bebeğim 1.5 aylık ve anakucagını kullanıyorum. Ama bana sanki içinde çok sıkışık ve rahatsızmış gibi geliyor. Oyuzden portbebe arıyorum. Enazından bebiş toparlanana kadar onda yatar. Tabi bulabilirsem

takım halinde concord neo satıyorum bilginize

Back