Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangileriiiiiiiiiiiparfümlerr![]()
avonlar canım çok sevdiğim iki kokuydu=( yarın mağazadan diğerlerinin kokusuna bakıcamHangileriiiiiiiiiii![]()
Tamam canımavonlar canım çok sevdiğim iki kokuydu=( yarın mağazadan diğerlerinin kokusuna bakıcam
38 beden deri ceket fermuarı bozuk = 15 tl
yakası ve omuzları açık bluz hiç kullanmadım küçük geldi bana omuzlardan s beden = 20 tl
collezzion 40 beden deri etek hiç kullanmadım = 20 tl
collezione pileli deri etek 40 beden hiç kullanmadım = 20 tl
olsen marka tunik kazak 38- 40 bedene uygun = 20 tl
lcw yazlık elbise 38 beden = 15 tl
dilvin 38 beden etek hiç kullanılmadı yeni sezon 20 tl
34-36 bedene uygun göğüsü pullu mini elbise hiç kllanılmadı =10 tl
ayırır mısınız yarın sabah özeelden hesap nonuzu alırım. işyerimden çıkıcam ekleyecek seniz bi kaç ürün daha bakabilirim. tek kargoda hallederiz. sevgiler bol kazançlar.
evet orjinal baska kitaplarım da var bunu da geçen hafta aldım filmine gitmeden okumak için şimdi karanlığın elli tonunu alacağım için satıyorum diğer kitaplarımıda koyabilirimcanım özele bakar mısın. bu arada başka kıtap var mı. grini kıtabı ne kadar ve ojınal mi
kıtaplarını bekliyorum.evet orjinal baska kitaplarım da var bunu da geçen hafta aldım filmine gitmeden okumak için şimdi karanlığın elli tonunu alacağım için satıyorum diğer kitaplarımıda koyabilirim
bunlar var cnımkıtaplarını bekliyorum.
Esortman altlarındaki duruyor mu kaç bedenler ve ne marka uzunluklari nasıl.1.73 boya olur mueşofman tayt falan uygun olabilir senin için antrenör olduğum için fazlalık taytlarım çok :) takım olanları hiç kullanmadım pembe siyah olanında altı var
Duruyor boy olarak olurlar baya uzun geliyo ama giymediğim için kestirmedim boyunu adidaslar ama orijinal değilEsortman altlarındaki duruyor mu kaç bedenler ve ne marka uzunluklari nasıl.1.73 boya olur mu
L lacivert var aksam çekip koyarımBen bu ara L yim. İlgim için sağol. Bol satışlar