Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya vardı öyle bişey unutmuşum atıyorum şimdi Cnm :))Canım adidas eşofmanımı İstiyorum
Özelden hesap noyu yaz demiştim gözünnden kaçtı sanırım...
Arıyorum konularımda aradığım ürünler var eğer elinde olan varsa fotosunu gönder canım onlar dısında takas yapmıyorum konuna biraz baktım da bulamadım belki vardır da koymamışsındırtakas yaparmısın canım far away parfümünü dşünüyorum da
canım grinin elli tonu adlı kitap hala satışta mı ? satıştaysa fiyatı nedir ?Arıyorum konularımda aradığım ürünler var eğer elinde olan varsa fotosunu gönder canım onlar dısında takas yapmıyorum konuna biraz baktım da bulamadım belki vardır da koymamışsındır
Yok canım satıldı o diğerleri duruyor 19 28 sayfalar arası güncelcanım grinin elli tonu adlı kitap hala satışta mı ? satıştaysa fiyatı nedir ?
Ayakkabı satıldı diğeri elbise 10 tl olurSpor ayakkabı kac numara kullanım durumu nedir...
Elbise mi tunik mi bilemedim kac beden. ..takas dusunuyorsan gıyemediğim kıyafetler var ama...bilmiyorum kabul eder misin...fiyatları ne kadar olur