s ya da xs olması lazım canım olurcnm kürk yeleğin bdeni ne ×s bedene olırmu
38 numara henüz duruyor canımTigerlar satıldı mı? numaraları kaçtır acaba?
baktımda sayfana bana göre birşey bulamadım canım önce eski kiloma dönmem lazım sanırım senin kıyafetler bana minnak kalır şuan zaten evi boşaltmaya çalışıyorum :) 1-2 bişey daha beğenirsen uygun bir fiyata gönderirimpeki takas düşünürmüsün cnm çok ii olur
ben 37-38 giyiyorum nike ve tiger da 38 new blance superga 37 giyiyorum converse 37.5 sanada olucağını düşünüyorum tabiki orjinal :)))5 mi yazıyor canım kalıbı dar mı 37,5 normalde benim ayağım ama dar kalıpta 38 giyiyorum. Fiyat nedir bir de :)
Orijinalliğini sormuyorum tabi artık :)
Beğendim canım aslında hiç de ihtiyacım yok ama fiyatına göre bir karar vereceğim :) Kaç diyorsun?ben 37-38 giyiyorum nike ve tiger da 38 new blance superga 37 giyiyorum converse 37.5 sanada olucağını düşünüyorum tabiki orjinal :)))
bana bu hafta 3-4 kargo gelicek ve sanırım hiçbirine ihtiyacım yok :))) sadece spor salonunda kısa bir süre kullandım 189 a mağazasından almıştım 55 dedim burda ama 40 olur nakit lazım bu ara :)Beğendim canım aslında hiç de ihtiyacım yok ama fiyatına göre bir karar vereceğim :) Kaç diyorsun?
olur canım yaz özeldenGüzel dedin canım numaramı vereyim whatsapptan birkaç fotoğraf atar mısın?
tamamdır ayırıyorum sana :)Cnmmm tuylu beyaz yeleyi istiyormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?