- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 29
Merhaba daha yeni gördüm 2 kere kullanıyorum sabah akşam 3. Ayima girdim 28 yaşındayım 167 70 kiloyum
Ayni yastayiz 1 yildir deniyorum hamile kalamadim napicam bilmiyorum yaMerhaba daha yeni gördüm 2 kere kullanıyorum sabah akşam 3. Ayima girdim 28 yaşındayım 167 70 kiloyum
Biz de bir yıldır deniyoruz bu ay aşılamaya başlanacak bizde artık olmadığı içinAyni yastayiz 1 yildir deniyorum hamile kalamadim napicam bilmiyorum ya
Hadi hayırlısı canim bende ocakta aşılamaBiz de bir yıldır deniyoruz bu ay aşılamaya başlanacak bizde artık olmadığı için
Canım merhabaMerhaba daha yeni gördüm 2 kere kullanıyorum sabah akşam 3. Ayima girdim 28 yaşındayım 167 70 kiloyum
Canım merhaba
Combinol kulandıktan sonra hamile kaldın mı
Yok canım kalmadım rahim filmi çekildi onun için bekliyorum şimdiCanım merhaba
Combinol kulandıktan sonra hamile kaldın mı acaba
Benim sonucum temiz çıktı canım hamile kalmamamin sebebi tiroidmisBende doktora gidicemde sana yazmak istedim buyuk ihtimalle benden de rahim filmi isteyecekler sonucun nasil cikti peki insallah temiz cikmistir
Gecmis olsun canim normalde trioid kan degerlerinde falan cikiyor diye biliyorumBenim sonucum temiz çıktı canım hamile kalmamamin sebebi tiroidmis
Bi anda yükseldi canım nodul varmış degerlerimde ultrason çekildi bugün biyopsi yapılacakGecmis olsun canim normalde trioid kan degerlerinde falan cikiyor diye biliyorum
Sen çektirdin mi rahim filmi canimGecmis olsun canim normalde trioid kan degerlerinde falan cikiyor diye biliyorum
Biraz geç oldu ama 2 aydır adet olmuyorum bugün doktorum bana combinol verdi sabah akşam bitene kadar iç adet olduğun günde iç sonra adetliyken gel dedi acaba ne işe yarıyor adet söktürücümuSen çektirdin mi rahim filmi canim