Ay bende yarin kontrole gitcem regl 3 gününde gel dedi ona göre hap vercek yumurtlamam icin.Merhaba arkadaslar
Doktorum yumurtaliklarimda catlama olmadigini ve yumurta tembellesmesi olmasi nedeni ile combinol kullanmami onerdi normalde adet duzensizligim yok ama polistik ower baslangicinda oldugumu ve kilo vermemi istedi. Bu ilac ile 3 ayda gebe kalan hastalarinin oldugunuda belirti
Combinol kullanip hamile kalan varmi aranizda bilgi verebilirmisiniz
Banada adetin 2 gunu gel demislerdi kontrole bu sekilde sonuclandi malesef insallah seninkisinde sknti yokturAy bende yarin kontrole gitcem regl 3 gününde gel dedi ona göre hap vercek yumurtlamam icin.
Canim yeni ciktim bende doktordan bana klomen verdi haftaya tekrar gel dedi.Banada adetin 2 gunu gel demislerdi kontrole bu sekilde sonuclandi malesef insallah seninkisinde sknti yoktur
Klomeni ne için veriyor canımCanim yeni ciktim bende doktordan bana klomen verdi haftaya tekrar gel dedi.
Yumurtlama olmam icinKlomeni ne için veriyor canım
Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsunYumurtlama olmam icin
Gecen ay yumurtlamadim ben
Merhaba aynı sorundan muzdaribiz bende combinol kullanıyorum 2. Ayimdayim bana da combinol ile 3 ayda hamile kalırsın merak etme dedi ama bilmiyorum başka ilaç verdi miMerhaba arkadaslar
Doktorum yumurtaliklarimda catlama olmadigini ve yumurta tembellesmesi olmasi nedeni ile combinol kullanmami onerdi normalde adet duzensizligim yok ama polistik ower baslangicinda oldugumu ve kilo vermemi istedi. Bu ilac ile 3 ayda gebe kalan hastalarinin oldugunuda belirti
Combinol kullanip hamile kalan varmi aranizda bilgi verebilirmisiniz
Merhaba canim hayir sadece 3 ay boyunca bunu kullanmami istedi ve zayifla dedi ben daha yeni kullanmaya basladimMerhaba aynı sorundan muzdaribiz bende combinol kullanıyorum 2. Ayimdayim bana da combinol ile 3 ayda hamile kalırsın merak etme dedi ama bilmiyorum başka ilaç verdi mi
Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun bizde 2 sene olduİnşallah faydasını görürüz bir an önce. 1 yıldan beri çocuk istiyoruz biz
Insallah canimİnşallah bir an önce bebislerimize kavuşuruz canım
Combinol gunde 1 kez mi kullaniyorsun yoksa 2 mi . Yaş boy kilo kaç ve ne zamandir deniyorsunuz. Bende kullaniyorim combinol.Merhaba aynı sorundan muzdaribiz bende combinol kullanıyorum 2. Ayimdayim bana da combinol ile 3 ayda hamile kalırsın merak etme dedi ama bilmiyorum başka ilaç verdi mi
Ben sabah aksam yemek yedikten sonra kullaniyorimCombinol gunde 1 kez mi kullaniyorsun yoksa 2 mi . Yaş boy kilo kaç ve ne zamandir deniyorsunuz. Bende kullaniyorim combinol.
Ben sadece gunde 1 kez dedi neden acabaBen sabah aksam yemek yedikten sonra kullaniyorim
Benim yumurtam catlamiodu ondan bu sekilde verdi sizin durumunuz nedirBen sadece gunde 1 kez dedi neden acaba
Benim yumurtluyorum her ay catliyor da sperm testi de iyi hormonlsr da. Sadece ultrasonda pco goruntusu var dedi 5 yumurtan da olgun su an git hamile kalirsin dedi combinol verdiBenim yumurtam catlamiodu ondan bu sekilde verdi sizin durumunuz nedir
Merhaba daha yeni gördüm 2 kere kullanıyorum sabah akşam 3. Ayima girdim 28 yaşındayım 167 70 kiloyumCombinol gunde 1 kez mi kullaniyorsun yoksa 2 mi . Yaş boy kilo kaç ve ne zamandir deniyorsunuz. Bende kullaniyorim combinol.