elime geçince foto koyarım canım
ben merakı gidereyim biraz yakında yeşilde alacağım Eki Görüntüle 645115 Eki Görüntüle 645113 Eki Görüntüle 645112
sağol canım rainbowda kullanıyorum aynı zamanda bana göre rahat kahverengi gözlerim .hatta rainbow taktığımda bu lenslerin daha doğal durduğunu söylüyorlarMayben canım çok yakışmış ya..lensin yapısı nasıl ? rahat mı ? birde senin kendi gözlerin ne renk cnm ?
Mayben canım çok yakışmış ya..lensin yapısı nasıl ? rahat mı ? birde senin kendi gözlerin ne renk cnm ?
bu arada esgeçmişim ikinci fotodaki lens rainbowun yeşili eşleştirme yapıcaktım arkadaşım yanımdaydı dalmışım:)onuda yazayım hatırlamışken doğallıktan yaana denk geliyo bana göre
Googleda arattım, bulamadım bu marka lens, nerede satılıyor bunlar:44:
Canım lenslerin nasıl? Fotoğraf koyabilirmisin çok merak ediyorum?
birazdan ben de foto koyarım canım
changing çok güzel bir yeşilmiş ama senin gözlerin çok koyu değil galiba
evet canım elaya çalıyo gözlerim. ama ben bunları pek sevmedim, dışı koyu yeşil ortası daha açık, ama geçişi yumuşak değil rengin. biraz boncuğumsu bi ifade katıyo göze. freshlook yeşil bundan daha doğal bana kalırsa. birazdan mavisini de koyayım, normalde yeşil tonları sevmeme rağmen bu markanın mavisi daha çok hoşuma gitti
ben merakı gidereyim biraz yakında yeşilde alacağım Eki Görüntüle 645115 Eki Görüntüle 645113 Eki Görüntüle 645112
vaavv cok guzelmısss gercektennnnnn:)