Kontakt Lens Color tones marka lensle ilgili bilgisi olan var mı ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
color tones markası aylıkmış ve anladığım kadarıyla alman malı galiba...renk seçenekleri arasında kahverenginin de olmasından dolayı ilgimi çekti..fiyatı da freshlooktan birkaç tl pahalı...
varmı bu lensi gören veya kullanan ?

Hiç duymadım canım ilk kez duyuyorum,optiklerde mi satılıyormuş?

mavi lens araştırırken youtube.daki bikaç videosunu izlemiştim de burda kullanana rastlamadım

Colortones´in yesilini kullandim bi müddet. Inanilmaz dogal ve güzel duruyordu bence. Cokta iltifat duyuyordum lenslerime :). Kendi gözlerim acik kahve - bal rengi.
Tavsiye ederim colortones´i.

Colortones´in yesilini kullandim bi müddet. Inanilmaz dogal ve güzel duruyordu bence. Cokta iltifat duyuyordum lenslerime :). Kendi gözlerim acik kahve - bal rengi.
Tavsiye ederim colortones´i.

yorum için teşekkür ederim canım..ben kahverengi olanını düşünüyorum ve gördüğüm kadarıyla color tones de ve freshlookta kahverengi var..freshlooklar nedense çabuk yırtılıyor..aylık deniyor ama maksimum 4 kez takabiliyorum yırtılmasa da ucu kopuyor hemen.. color tones da öyle mi ?
hangi marka alıyım desem sizce hangisi daha iyi ?

Son düzenleme:
Soflens Star Colors II. aylık lens ben bundan kullanıyorum çok memnunum acaip doğal duruyo dikkatli bakmayan anlamıyo bile o derece
BAUSH&LOMB TEKNOLOJİSİ İLE ÜRETİLMİŞ KISA SÜRELİ RENKLİ LENSLERDİR.
% 38 SU İÇERİĞİNE SAHİPTİR. DÜŞÜK SU İÇERİĞİ İLE DAHA İNCE VE KONFORLU LENSLERDİR.
RENKLERİ UZUN SÜRELİ NATURALLOK İLE AYNI OLUP 5 RENK SEÇENEĞİNE SAHİPTİR. alıntıdır..

ben kullanıyorum gayet memnunum

bende cok merak ettm .boush lomb teknolojısyle uretlmıs deynje dahada merak ettm .çunku cok sevdıgım mavı gbı duran grıler boushdaydı ama artık uretılmıo

aslında yeşil ve ela vermiştim,ama bugün aradılar. ela şu anda yokmuş gelmesi bikaç haftayı bulurmuş, aqua ve gri de benim derecemde stokta yokmuş, ben de açık mavi söyledim yeşilin yanında . pazartesi günü kargoya verilecek salı fln bende olur. bu marka hakkında bilgin var mı canım? nette de araştırdım,çok az yorum var, olanlar da olumlu gibi bakalım.

janım bu marka ıle ılgılı hıv bır bılgım yok.daha onje sadeje boush ve fresh look kullandm .yenı lens arayısı ıcındeyım ozellıkle acık mavıyı cok merak ettm alınja goruruz ıns

changing lenslerin eline geçtimi? nasıl rahat mı duruşu doğalmı? beğendin mi yani genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…