• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

collezion parfümünü arıyorum. bilen gören var mı ??

okulonceci01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
15
0
36
Adana
merhabalar ben yaklaşık 2 yada 3 yıl önce colleziondan bir deodorant almıştım ( parfümü hicbir collezionda kalmadıgı icin ). süper bir kokusu vardı. bu zamana kadar kullandığım en güzel kokuydu diyebilirim. şişesi de siyah üstünde sarı benekleri olan bir şişeydi. yanlış hatırlamıyorsam la praire gibi bi adı vardı ama hatırlayamıyorum. google dan cok arastırdım bulamadım. collezion bi daha üretmedi veya cıkarmadı sanırım o parfümü. ona yakın bir koku ya da nerde bulacağıma dair bilen gören varsa söylesin ne olur :((

Canım moral bozmak gibi olmasın ama sen o parfümden ümidi kes. :/ bundan yaklaşık 4 yıl önce collezione dan bir parfüm almıştım pembe uzun dikdörtgen bir şişesi vardı. O kadar harika kokuyordu ki herkes bayılırdı kokuma, orjinal parfümlerin hiçbirinde o kokuyu bulamadım ve parfümüm bitince collezione'a sordum böyle böyle bir parfüm almıştım tekrar istiyorum gelir mi dedim, firma aynı parfümleri üretmiyor sürekli olarak değiştiriyor dediler o yüzden bir daha alamadım.

Canım moral bozmak gibi olmasın ama sen o parfümden ümidi kes. :/ bundan yaklaşık 4 yıl önce collezione dan bir parfüm almıştım pembe uzun dikdörtgen bir şişesi vardı. O kadar harika kokuyordu ki herkes bayılırdı kokuma, orjinal parfümlerin hiçbirinde o kokuyu bulamadım ve parfümüm bitince collezione'a sordum böyle böyle bir parfüm almıştım tekrar istiyorum gelir mi dedim, firma aynı parfümleri üretmiyor sürekli olarak değiştiriyor dediler o yüzden bir daha alamadım.

yaaa tahmin etmiştim zaten:(( çünkü ben de bi daha bulamadım. teşekkürler ilgin için..

demek hepimizin sıkıntısıymış collezione parfümlerini bulamamak. yazdıklarınızı okuyunca farkettim.
bu olabilir mi acaba söylediğin?

wwwcollezionecom kısmı ... olarak cıkıyor neden oldugunu cozemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar ben yaklaşık 2 yada 3 yıl önce colleziondan bir deodorant almıştım ( parfümü hicbir collezionda kalmadıgı icin ). süper bir kokusu vardı. bu zamana kadar kullandığım en güzel kokuydu diyebilirim. şişesi de siyah üstünde sarı benekleri olan bir şişeydi. yanlış hatırlamıyorsam la praire gibi bi adı vardı ama hatırlayamıyorum. google dan cok arastırdım bulamadım. collezion bi daha üretmedi veya cıkarmadı sanırım o parfümü. ona yakın bir koku ya da nerde bulacağıma dair bilen gören varsa söylesin ne olur :KK43:(

bunun olma ihtimali var mı siyah ve sarı olan bi bu parfümü görebildim bi ihtimal yararlı olabilir belki diye şeyedeyim dedim :26:

site wwwcollezionecom noktalı kısım o ama çıkmıyor burda

Son düzenleyen: Moderatör:
Back