Cola Zero Hakkında..

A

aysezynp

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi aysezynp
Konuyu nereye acacagımı bılemedım.. .Çok sıkı diyet yapıyorum.. Ama kolasız ölücem sanki Aç kaliyim ama kolam olsun.. Zero içiyorum sureklı uzerınde sıfır kalori yazıyor.. Arkadaşlar zero zayıflamaya engel olur mu? Lütfen yardım.. Teşekkürler şimdiden..

• Konu Sahibi aysezynp
Zayıflamaya engel olmaz, sonuçta kalori yok. Ama içindeki tatlandırıcılar çooook zararlı. Ciddi kansorojen etkileri var tatlandırıcılı ürünlerin. Kola zaten başlı başına zehir gibi birşey bir de tatlandırıcılı olanı.... Uzak durmaya çalışın.

• Konu Sahibi aysezynp
Ama dayanamıyorum napıcam ben yaa:S uf sıfır kalorı evet ama sankı yavaşlattı gibi acaba asitli diyemi

• Konu Sahibi aysezynp
Kola canın istediğinde su veya maden suyu içmeyi denesen. Ya da limonlu su mesela. (MAden suyunu da günde bir şişeden fazla içmemek lazım bu arada.) Bunlar hem zayıflamanı da hızlandırır.
Ya da bir tavsiyem daha var. Hani icetea var ya, onun ev yapımı olanını içebilirsin. Ben hazılararına da bayılıyorum ama onlar şekerli. Bir su şişesinin dörtte biri kadar çay, üzerine buzlu su, içine de bol limon veya çok fazla olmamak kaydıyla aromasını sevdiğin meyve suyu. (Onu da meyveden kendin sıkarsan daha iyi ama üşenirsen hazır meyve suyu da olur.) Dene bak kolayı aratmaz bu sıcakta. Hem kola içtikçe susatıyor. Bu saydıklarım ferahlatır.

• Konu Sahibi aysezynp
evet ıce tea yerını alabılır galıba.. Ya yemiyorum ya şimdi... Hani yemek yememek benım ıcın cok sorun olmuyor.. Ama illa böyle elimde içecek bişey olsun ben ortalıkta dolaniyim. uf nası bı huy bu ya insan afedersiniz çişini yapmaya giderken bile elinde bişeymi içer yaa of yaa

• Konu Sahibi aysezynp
Yok haklısın, az yediğin için psikolojik olarak doymuyorsun. Yani damak tadını tatmin etmediğin için ağzın sürekli birşeyler istiyor. Sabret birazcık, sonucunu alınca senden mutlusu olmaz.
Sadece eğer yanlış anlamazsan çok sıkı bir rejim yapıyorsan tansiyonunu, saç ve cilt sağlığını, sindirim sistemini ve beyin fonksiyonlarını korumak için tüm B vitaminlerini (özellikle B6, B12), bol lifli gıdaları ve yeterince protein içeren yiyecekleri almaya ve sindirim sistemini çalışmaz hale getirmeyecek kadar az yememeye dikkat olur mu? Özellikle kepekli ekmek, yumurta, yağsız et ve balık ve boool yeşillik eksik olmasın diyetinden şeker. Çok hızlı verdiğinde zaten kalıcı olmuyor.
Sağlıklı mutlu diyetler. :)))

• Konu Sahibi aysezynp
canım yemek bıle ıstemıyor.. bu yuzden zor verıyorum zaten.. doktorun dedıgı senın sorunun yememek olmuştu.. misal bugun cıft kaşarlı bı tost yedım sabah.. öglende bı dılım ekmege krem peynır surdum.. onun dışında bişiler içip duruyorum.. canımda ıstemıyor.. ögrencıyım yalnız yasamanın verdıgı duzensızlık cok zor..

• Konu Sahibi aysezynp
Anlıyorum canım, ama doktorundan bahsettiğine göre sanırım zaten kontrol altındasın. ıyice kulak ver doktorunun dediklerine.
Bu arada kaç kilosun ve kaç kilo vermek istiyorsun, sakıncası yoksa?

• Konu Sahibi aysezynp
Lise çağlarında ben de hep kola içiyordum hem de litrelik şişelerle, her gün. Çok zararlı tabi ki, mideye zararlı, kabızlık yapabilir, selüliti artırır vsvs bir sürü şey var. Tavsiyem, cebinde leblebi ceviz vs olsun onlardan atıştır (günde max bir avuç ama daha fazla değil). Yine de bunlar çok kilo aldırır diyorsan karanfil çiğne, acı biber ye, naneli şekersiz drajelerden at ağzına. Bir yerlerde okumuştum. Nane açlık hissini bastırırmış mesela. Acı biber de iştah açmadan metabolizmayı hızlandırırmış. Su içmeye alış bir de. Bol su iç canın kola istediğinde.

• Konu Sahibi aysezynp
yazın hep bişeyler içmek isterim kendimi bildim bileli. e diyette değilken kolaları, ice tea ları, tozlardan yapılan meyve sularını götürüyodum. halbuki ne kadar şekerli onlar! kendini bilmezlik işte.. ama bu sene diyette olduğumdan bunları içemeyince çok eksiklik hissettim ve kendimce bir yöntem buldum çok işe yaradı. belki sizin de işinize yarar diye içiyorum.

yarım kilo meyve (vişne, kayısı, kırmızı erik)
2- 2.5 litre su
yarım limon suyu

bunları kaynatın. meyveler iyice pörsüyünce altını kapatın. hemen çok sıcakken içine 20-25 tane tatlandırıcı atın (tatlandırıcıların kaynamaması gerekiyor, o yüzden altını kapatınca atıyouz) tadına bakarak atacağınız tatlandırıcı miktarını ayarlayın ve biraz soğuyunca dolaba kaldırın.

canınız kola veya soğuk içecek mi istedi, gönül rahatlığıyla gidin buzdolaboından alın ve istediğiniz kadar için. 2 haftadır meyveleri değiştire değiştire yapıp günde 4-5 bardak içiyorum. süper oluyor..

• Konu Sahibi aysezynp
canım sen çift kaşarlı tost krem peynirli ekmek yersen herhalde kilo veremzsin..
olabildiğince kaloriyi ekliyorsun vucuduna..nasıl veresin..

• Konu Sahibi aysezynp
dedim ya yalnız yaşamanın düzensizliği. insan yalnız başına olunca 3 ögun yemek yemıyor. oturup yeşil fasülyede yapmıyor. tek başına yemek yemek nasıldır yalnız yaşayan ögrencıler bılır heralde.. veya yemek düzenleri.. zormafoldumben

• Konu Sahibi aysezynp
  • Konu Sahibi aysezynp

çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…