Çökük göğüs ucu

ozlemmat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
13
0
36
Yalova
6ay önce doğum yaptım. göğüs uçlarım fazla olmadığından ve süt çok geç geldiğinden bir türlü bebeğime beni emmesini öğretemedim. 3ay boyunca kendim sağıp biberonla verdim. 3.ayın sonuna doğru göğüs uçlarım iltahaplı acayip yara oldu. çok acı çektim ve genel cerraha gittim. o da bana antibiyotikli hap ve krem verdi. tabi onları kullanmak zorunda kaldığımdan artık süt veremedim.ileşme süreci 2hafta sürdüğü için sütüm çekildi. neyse sorun bu değil. suanda gögüs uçlarım içe çökük bir hal aldı. benim bu yaşadığımı yaşayan oldumu? gögüs uçlarım düzelirmi?yoksa böle mi kalacak artık??? bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

geçmiş olsun canım..Çok zor bir durum ben de yaşadım bu durumu doğumdan sonra göğüs ucum olmadığında silikon uçla emzirmeye çalıştım kızımı senin bebeğin gibi emmeyi çok zor öğrettim ama göğüslerim çok fena yara ve iltihap oldular krem kullandım emzirmeyi kessemememi söyledi dr.3 ayda anca düzeldi göğüslerim.Ama canım senin dediğin gibi içe çökük olmadılar...Herhalde sen emziremediğin için öyle olmuşturlar...Bebeğin emerse düzelebilir belki..Canını sıkma:1hug:

Canım ,benim de göğüs uçlarım çoküktü. Çok yaralar oldu. Hatta ilk iki ay ağlasya ağlaya kan ter içinde emzirdim. Artık bebeğim alıştı emmeye. Ememe çıkarttı uçları. Ama emmeyi bırakınca yeniden eski hallerine dönerler mi bilmembilmiyorumkismile

ben boyle bir sorun yasamadim ama sorunun kalici olacagni sanmiyorum,gogus uclarin eski haline doner zamanla diye dusunuyorum.Sen yine de bir daha doktora gorundugunde aklinda kalmamasi icin bunu da soruver.

Ben de çektim o dertten. Göğüs kalkanıyla emiyor şimdi. Tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…