• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoklu MSN ( Multi MSN - Türkçe ! ) - Live Messenger İçin

Bu program ile kolayca Çoklu MSN açabilirsiniz. Windows Live Messenger için çoklu oturum açmaya olanak tanıyan yama (Bu yamayı yalnızca Çoklu Oturum Açma özelliğini aktif etmek için kullanmanızı tavsiye ederim). Uygulaması çok basit.

Yamayı indirin, zip dosyasından çıkarın, Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın (Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ardından "Çıkış"), yamayı çalıştırın, çoklu oturum açmaya izin verin, ve "Uygula" tuşuna tıklayın. Değişiklikleri geri almak için Windows Live Messenger'ı kapatın, yamayı çalıştırın, "Geri Al" tuşuna tıklayın. Kolay gelsin yerimseniben

Dosya Boyutu 152K

DOWNLOADşutarafagitti

benim anlamadığım bişi var kaldırmak isteyince yamayı çalıştırın yazıyor ama ben yamayı tekrar nerden çalıştıracağımı bilmiorum yardım edin arkadaşlarsenağlama :1no2:

benim anlamadığım bişi var kaldırmak isteyince yamayı çalıştırın yazıyor ama ben yamayı tekrar nerden çalıştıracağımı bilmiorum yardım edin arkadaşlarsenağlama :1no2:

cok basit masa ustune bir kisayol cikmadi mi ?oradan tabi ki ;)

aynen ; Değişiklikleri geri almak için Windows Live Messenger'ı kapatın(saatin yanindan cikis yapin ), yamayı çalıştırın, "Geri Al" tuşuna tıklayın. Kolay gelsin...

yha hyr çıkmadı masaüstüne kısayol fakat çoklu msn açıyoo

yha hyr çıkmadı masaüstüne kısayol fakat çoklu msn açıyoo

bakin masaustunde bu sekilde yok mu ?cift tiklayip calistirin ve geri al deyin ...

5534.bmp

Back