• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoklu MSN ( Multi MSN - Türkçe ! ) - Live Messenger İçin

merhaba zepp
bir şey sormak istiyorum bunu kullanmak için msn hangi sürümü yüklemek gerek.benim su anda kullandığım 8.0 acaba hangisinde oluyor.
ve yüklediğimde çoklı msn nasıl kullanıcam açıklarmısınız rica etsem.:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba zepp
bir şey sormak istiyorum bunu kullanmak için msn hangi sürümü yüklemek gerek.benim su anda kullandığım 8.0 acaba hangisinde oluyor.
ve yüklediğimde çoklı msn nasıl kullanıcam açıklarmısınız rica etsem.:enbuyukkk:

Mrb ..WLM yuklu olmasi lazim surumu cok onemli degil son cikan olmasinda (cunku onda zaten boyle bir ozellik mevcut)
Ilk sayfada anlattim ,cok basit; kolay gelsin yerimseniben:içelim:

Mrb ..WLM yuklu olmasi lazim surumu cok onemli degil son cikan olmasinda (cunku onda zaten boyle bir ozellik mevcut)
Ilk sayfada anlattim ,cok basit; kolay gelsin yerimseniben:içelim:

zeppcim
yükledim ama diğerini açarken diğeri kapanıyor.okudum burada bir arkadaşda aynı sorun var bendede aynı..aynı iki msn aynı anda acamıyorum..:enbuyukkk:

zeppcim
yükledim ama diğerini açarken diğeri kapanıyor.okudum burada bir arkadaşda aynı sorun var bendede aynı..aynı iki msn aynı anda acamıyorum..:enbuyukkk:

Bu imkansiz ben kullaniyorum bu yamayi yerimseniben
Acaba 7,5 mu kullaniyorsun ondan olabilir cunku o arkadasin sorunu cozuldu cunku 7,5 kullaniyormus bunu yukleyince olmamis tabii ...
7,5 icin olani yukle birde istersen ...

süper ya ne kadar çok uğraşmıştım bunun için sonunda yaptım sağol bu kadar basit olduğunu bilmiyordum çok işime yaradı vallaa.s.

daha önce yapmıştım
2-3 gün önce msn yeni sürümünü yükletti oda live messenfger ama bu çalıştırmıyo zepp kafa :mymeka:
kaçtır msn den sesleniyom cvp vermiyon
nasıl yapiçem bune ben senağlama :mymeka:

burda msni kapatın yazıo nasıl yanı kapalı zaten olmadı :S

Arac cubugundan cikis yapacaksiniz ...Once oturumunuzu kapatin daha sonra Msn in uzerine gelin sag tiklayin ve resimde goruldugu gibi cikis deyin sengözlerimebaksanab

28084553fv2.png

eee ben yaptım yine kapatın diyo
ay delı mı ne ya
yardımmmmm zepppppppppp imdattttttttt

Arac cubugundan cikis yapacaksiniz ...Once oturumunuzu kapatin daha sonra Msn in uzerine gelin sag tiklayin ve resimde goruldugu gibi cikis deyin sengözlerimebaksanab

28084553fv2.png

eee ben yaptım yine kapatın diyo
ay delı mı ne ya
yardımmmmm zepppppppppp imdattttttttt

CADIARZUTalincigim ustteki gibi yaptinmi canim ...hic yamayi kurmadan evvel yapman lazim ...
Eger ki yaptiysan oyle dememesi lazim fisfisfis

yamayı kapatmadan önce yapmadım mı acaba
eee öyle yaptıysam ne yapıcam
yamayı silip msn yi açıp ,kapatıp tekrar mı yamayı indiriyımkafamçokkarıştı
ay kafam çorba oldu iyicekafamçokkarıştı

ya aslında bende bu çoklu msn vardı birden bıre ortadan kayboldu nasıl oldu bılmıyorum.sanırım eşim karıştırmış bılgısayarı
msn nin şekli şemali de değişti:sm_confused:
bu sanırım farklı bir sürümü

yamayı kapatmadan önce yapmadım mı acaba
eee öyle yaptıysam ne yapıcam
yamayı silip msn yi açıp ,kapatıp tekrar mı yamayı indiriyımkafamçokkarıştı
ay kafam çorba oldu iyicekafamçokkarıştı

ya aslında bende bu çoklu msn vardı birden bıre ortadan kayboldu nasıl oldu bılmıyorum.sanırım eşim karıştırmış bılgısayarı
msn nin şekli şemali de değişti:sm_confused:
bu sanırım farklı bir sürümü

:roflol:
Canim benim simdi anladim yeni surumu yuklemissiniz ve malesef henuz o yeniler icin yama yok :1no2:aynisi benimde basimda cunku ...
Cikana kadar idare et artik benneyaptımki

anlaşıldı merkez
tahmin etmiştim zaten
çok sağol ilgilendiğin içinŞeniz
öpüyorum seni ve bebişinia.s.

selam benm msn 2008 sürüm bende çoklu msn indiremiyorum tarif ettiğiniz her şeyi yaptım ama olmuyor. sürekli windows live messengeri kapatınız diyor sağ tıklayıp çıkışta yaptım ama olmuyor.

selam benm msn 2008 sürüm bende çoklu msn indiremiyorum tarif ettiğiniz her şeyi yaptım ama olmuyor. sürekli windows live messengeri kapatınız diyor sağ tıklayıp çıkışta yaptım ama olmuyor.

evet bendede aynsı oluoo hatta msn programınıda kaldırdım amaa

:oklava:ben programı kaldırmak istiyorum ama kaldıramıyorum yardım edin arkadaşlar lütfennnn yamayı nsl kaldırcam????çoklu program açmak istemiorum.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back