nazar degmesın bu kupa sana zeppp :hooray:
sagol zepp çok basitmış
süpersin valla a.s.
Tskler canim gule gule kullan :içelim:yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazar degmesın bu kupa sana zeppp :hooray:
sagol zepp çok basitmış
süpersin valla a.s.
allah razı olsn senden zepp ne zamandır istiyordum
teşekkürler kardeş gerçekten çok yardımı oldu
a.s.
merhaba zepp
bir şey sormak istiyorum bunu kullanmak için msn hangi sürümü yüklemek gerek.benim su anda kullandığım 8.0 acaba hangisinde oluyor.
ve yüklediğimde çoklı msn nasıl kullanıcam açıklarmısınız rica etsem.:enbuyukkk:
Mrb ..WLM yuklu olmasi lazim surumu cok onemli degil son cikan olmasinda (cunku onda zaten boyle bir ozellik mevcut)
Ilk sayfada anlattim ,cok basit; kolay gelsin yerimseniben:içelim:
zeppcim
yükledim ama diğerini açarken diğeri kapanıyor.okudum burada bir arkadaşda aynı sorun var bendede aynı..aynı iki msn aynı anda acamıyorum..:enbuyukkk:
burda msni kapatın yazıo nasıl yanı kapalı zaten olmadı :S
Arac cubugundan cikis yapacaksiniz ...Once oturumunuzu kapatin daha sonra Msn in uzerine gelin sag tiklayin ve resimde goruldugu gibi cikis deyin sengözlerimebaksanab
eee ben yaptım yine kapatın diyo
ay delı mı ne ya
yardımmmmm zepppppppppp imdattttttttt
yamayı kapatmadan önce yapmadım mı acaba
eee öyle yaptıysam ne yapıcam
yamayı silip msn yi açıp ,kapatıp tekrar mı yamayı indiriyımkafamçokkarıştı
ay kafam çorba oldu iyicekafamçokkarıştı
ya aslında bende bu çoklu msn vardı birden bıre ortadan kayboldu nasıl oldu bılmıyorum.sanırım eşim karıştırmış bılgısayarı
msn nin şekli şemali de değişti:sm_confused:
bu sanırım farklı bir sürümü
selam benm msn 2008 sürüm bende çoklu msn indiremiyorum tarif ettiğiniz her şeyi yaptım ama olmuyor. sürekli windows live messengeri kapatınız diyor sağ tıklayıp çıkışta yaptım ama olmuyor.