çoklu bilekli,taşlı yüzük ve kolye arıyorum

abiye olmamalı bu arada..günlük giyim için hafif şık ve bir de takı özellikle kolye...uzun ,boncuklu yada herhangi bir figürlü....arıyorum
bende lale figurli vav sklinde kolye var canim fiyati 25 tl diger swarovski tasli kolyede biraz pahali 350 ye almisdim 80 tl ye birakicam bunuda

canım bunun yan tarafı büzgülüdür günlük kullanılır istersen yakın fotosunu çekerim

Eklentiler

• $ýýý.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 54

canım küpe yüzüklerin tanesi 3tl kolyelerin tanesi 5 tl.

2.sıradaki ilk baştakinden bahsediyorum canım...

bunların kalitesi kararma,taşı düşme vs kısa sürede olur mu ?yoksa iyi kalite mi sayılır süper birşey beklemiyorum elbet ama ortalama nasıl yani

Canım hepsi de sağlam taşları falan. Kararma da yok. Sadece kolye bileklik takım olandan emin olamıyorum

meleğim kargom kaç tl tuttu?

canım 6.5 lira ptt kargo..karşı taraf ödemeli zaten o yüzden sen sadece 15 lira ödediğinde hallolmuş olacak..:))bende takı vs bakıyorum alırsam o arkadaşa ödersin bakalım..haber vereceğim..bu arada lütfen benimkileri o dolaba koyma giy hemen

canım saol inşallah yakışır bana:=)koca kafa ben:=)

Canim bunlar kolyelerin 5 tl her biri. Bluz ve kupede ekliycem birazdan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bluz aramıyorum canım artık..takılara bakıp karar verecğim..güzel görünüyorlar..karar verdiğimde bildireceğim...

Tmm canim. Elbisede ariyosan 3 tane guzel elbise var. 5 tlden veriyorum onlari da ilgileniyosan resim yuklerim. Yada baska aradigin bisey var mi

Tmm canim. Elbisede ariyosan 3 tane guzel elbise var. 5 tlden veriyorum onlari da ilgileniyosan resim yuklerim. Yada baska aradigin bisey var mi

hayır canım teşekkürler..sadece sıfır olur ise marka ayakkabı yada giyim bakabilirim..ama ipekyol,fabrika,hotiç,ataköy,nike,puma,adidas vs..olmak sartıyla ve sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…