- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
- 68
- Konu Sahibi modamodamoda
-
markası önemli...bedeni s m olacak...lacivert tercihimdir yada kahverengi dışında hepsi olur..uzun kollu olması sartıyla sırt dekolti yada kollarda hareketler yada kesimde farklılık olmasını istiyorum..
2.ve M beden erkek mont arıyorum spor değil biraz daha klasik olursa iyi olur.....
markası önemli...bedeni s m olacak...lacivert tercihimdir yada kahverengi dışında hepsi olur..uzun kollu olması sartıyla sırt dekolti yada kollarda hareketler yada kesimde farklılık olmasını istiyorum..
2.ve M beden erkek mont arıyorum spor değil biraz daha klasik olursa iyi olur.....
merhaba elimde iki tane erkek mont var hiç giyilmemiş katlayıp kaldırmıştım
Eki Görüntüle 1014833 Eki Görüntüle 1014835 Eki Görüntüle 1014834 colins m beden 45 tl
Eki Görüntüle 1014836 koton s ama m ile uyumlu geniş olduğu için trençkot tarzında 25 tl
merhaba canım
bunları alıcı kişiye gösterip sana döneceğim...teşekkürler
bunlar bel hizasında ürünlerim kırmızı fakir kol diğer iki ürün uzun kollu
Eki Görüntüle 1015178 Eki Görüntüle 1015181 Eki Görüntüle 1015182
teşekkürler canım ama ben penye yada şifon tarzı istiyorum ...triko örgü vs değil..ürünlerin güzel..hayırlı satışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?