Bebek Beslenmesi çoklu besin alerjisi :(((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

visall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
75
6
37
merhabalar. 7buçuk aylık bir oğlum var iki aydır diyetteyiz. çoklu besin alerjimiz var. patates, havuç, soğan, pirinç, bulgur, mercimek, muz yiyebiliyoruz. ancak tam vücudu temizlendi derken vücudunda tepkiler oluşuyor. emzirmeye çalıştığımdan ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayim. bizimle aynı durumda olan var mı?

Biz de yaklaşık 6aydır diyetteyiz. Doktorunuzun yasakladıklarına harfiyen uymanız gerekiyor. Ben ne olur ne olmaz diye hazır gıdaları da kestim içeriklerinde yasak ürün olmasa dahi. Şuan ne yasak size ve bebeğinize?

bızde sut urunlerı ve coklu besın alerjısı var 4 aydır dıyetteyım ankarada hacettepede ozge hanıma gıttık cok cıcı bı dr lıste verdı kızım 5 aylık 2 haftaya ek gıdaya baslıcaz dr kontrolunde ınsallah hersey ıyı olacak dıette kacak olmaması cok önemli
y

Merhaba 1 yaşında kızım var süt ve çoklu besin alerjisi teşhisi kondu yalnız progamin as yumurta sarısı ve tavuk tüketebiliyoruz diger herşeye alerjisi çıktı denedigimdede pişik yapıyor hemen bırakıyorum merak ettim bu süreç bittimi ne kadar sürede atlattınız acaba çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…