Konusursak deneyeyim bunlari ama iki gündür zaten hic konusmuyoruz. Evde iki yabanci gibiyiz.Açmak biraz da senin elinde bak mesela benim eşimde çok eve kapandı Ama bi tiyatro bileti alıyorum ona sormadan ya da sinema mecbur bana uymak zorunda kalıyor
Neden ?Konusursak deneyeyim bunlari ama iki gündür zaten hic konusmuyoruz. Evde iki yabanci gibiyiz.
Aklıma birde acaba eşiniz sizin başka bir davranışınıza takılıyor yada gucenıyor da acısını burdan mı cıkarıyor dıye geldi cunku once tamam deyip sonra kavga ederek vazgeçmek sankı sizi birsey için kendince cezalandırıyor mu diye dusundurdu beni bilmiyorum tabi öylede olmayabilirHayallerimi hep anlattim. Bir ara bir hafta sonu senin dedigin bir hafta sonu benim dedigim olsun dedi. Tamam dedim sonra disari cikmadan birvtartisma cikariyor. Yine cikmiyoruz. Hepimize teşekkür ederim desteginiz için sağolun.
eşin yaşamaktan vazgeçmiş.Elimden geleni yaptim inan. Arkadaslarimin esleriyle tanistirdim. Bir sure gittik geldik de. Istemiyor da istemiyor. Burda kafa dengim yok diyor. Ben spora gidiyorum gittim geldim hep yok o evde. Surekli plan yaptim hadi suraya gidelim diyorum tamam diyor ama isteyerek yapmiyor olsa bile. Sıkıliyor yoruluyor. Sehir hayatini sevmiyor. Surekli keske köyde olsak onu yapsak bunuvyapsak derdinde zaten. Köyde bir görün bide hic durmuyor ozamanda evde durmuyor.
Zannetmiyorum oyle olduğunu hep böyle çünkü.Aklıma birde acaba eşiniz sizin başka bir davranışınıza takılıyor yada gucenıyor da acısını burdan mı cıkarıyor dıye geldi cunku once tamam deyip sonra kavga ederek vazgeçmek sankı sizi birsey için kendince cezalandırıyor mu diye dusundurdu beni bilmiyorum tabi öylede olmayabilir
En son netten kozmetik ürünleri almistim. Laf etti surat asti.konusmadi. sonra ben gittim konustum. Baristik sonra akşama dogru yine bi sorun konusmuyoruz. Ben zaten küsüp barismaktanda cok yoruldum.Neden ?
Kendi paranla almıyor musun nesine kızıyorEn son netten kozmetik ürünleri almistim. Laf etti surat asti.konusmadi. sonra ben gittim konustum. Baristik sonra akşama dogru yine bi sorun konusmuyoruz. Ben zaten küsüp barismaktanda cok yoruldum.
Hmm anladım durumu zor. Genç adam nineler dedeler gibi toprağını özlüyor. Çok ilginçmiş. Yetişme tarzı demekki. Çekingendir kendini şehre ait hissetmiyordur. Sorun ne yapmak istersin diyin. Artık köyde yaşaman imkansız diyin boşa hayal kurmasinElimden geleni yaptim inan. Arkadaslarimin esleriyle tanistirdim. Bir sure gittik geldik de. Istemiyor da istemiyor. Burda kafa dengim yok diyor. Ben spora gidiyorum gittim geldim hep yok o evde. Surekli plan yaptim hadi suraya gidelim diyorum tamam diyor ama isteyerek yapmiyor olsa bile. Sıkıliyor yoruluyor. Sehir hayatini sevmiyor. Surekli keske köyde olsak onu yapsak bunuvyapsak derdinde zaten. Köyde bir görün bide hic durmuyor ozamanda evde durmuyor.
En azından denemiş olursun. Köy seviyor, ağaçlık yerlerde yürüyüş yaptır, piknik ayarla, günübirlik gezi ayarla. Manzara fotoğraflarini çok güzel çekiyorsun albüm yapalım filan de teşvik et. İlla seveceği birşey vardirNe guzel sevindim gercekten. Bizde olur mu bilmiyorum iste. Olmadi bu zamana kadar.
Demek ki bireysel vakit geçirmekten hoşlanıyor ne yazdılar bilmiyorum ama çoğu erkek bence öyle bunu yaşayan bir sen değilsin inan bana kimse 7/24 elele dizdize oturmuyor.Ya benim yapim öyle degil. Ben sosyaldim. Asosyal oldum gibi bende. Evde hic bisey yapmiyoruz ki mutlu olayim. Mutlu olalim evde de diye bir sürü ugras buldum olmuyor. Gece gunduz pc basinda tv basinda.
V Viven geldim caanim.yazdiklarini okudum.sanirim toparlarsak şikayetlerin asosyal olması.kıskancliği.maddi olarak rahat davranamaman.babasinin borçlari.ortak biseyler yapamayısinız.
Aslinda tüm bu sorunlarin cvplari sende.bunları aşabilecegini düsünüyormusun?aşmak demek hepsini istedigin hale getirmek degil.burada anlasalim.evlilik sadece bi tarafa evrilmek degil.ortada buluşmak demek.sende bazı şeylerden vazgeçeceksin.ayni sekilde o da.ama bu vazgecis üstünü örtmek gibi olmasin.zamanla yine bi sorun olarak çikar karsiniza.
Yok éğer esin hiç çaba sarfetmiyor ben değişmem diyorsa ya da bunu sen diyorsan bu evliligi sürdürmek istemiyorsunuzdur.
Birbirinize bugün oturun sorun bu soruyu.sen bu evliligi sürdürmek istiyormusun.dürüst olmasini iste.sende ayni sekilde dürüst ol.sonra pisman olmayin.
Sürdürmek istiyorsa çaba sarfetmesi gerektigini söyle.
Sana gelince beklenti icine girmek insani mutsuz eder.çıtayi biraz indirmek lazim.birde evde vakit gecirmeyi sevmelisin.yoksa sana zindan gibi gelir evin.sen evde ne kadar çoo oturmayi seversen o da disarda gezmeyi o kadar ister.ters piskoloji.
Bizimki de hic sevmiyordu disari cikmayi.ben cikalim dedikce ters tepiyordu.inadina gitmek istemiyordu.
Ama simdi ben hic demiyorum.bi yere gidelim diye.simdi kendisi diyor.dun hadi başka bi ilceye gidelim dedim.hemen tamam güzel olur dedi.bugunde ikiletmeden hazirlandi.gittik gezdik geldik.
Asosyal erkekler degisiyor.ilk 3 sene sabit ama senun davranisina gore degisiyor.kayinbabamda oyleymis.gencken bi yere gitmek istemezmis.sonralari eve girmek bilmemis.
Güzel fikir ama disari ciksak cok da muhabbet etmiyoruz. Buda üzüyor beni. Konu ac muhabbet et diyeceksin hep ben yapiyorum .En azından denemiş olursun. Köy seviyor, ağaçlık yerlerde yürüyüş yaptır, piknik ayarla, günübirlik gezi ayarla. Manzara fotoğraflarini çok güzel çekiyorsun albüm yapalım filan de teşvik et. İlla seveceği birşey vardir
Tamda bu dediğinizi soyledim. Koyde yasayamazsin diyorum. Senin isin burda. Koydede diyorum bak evimizde evden cikmiyorsun burda eve girmiyorsun yok daa yookkk.Hmm anladım durumu zor. Genç adam nineler dedeler gibi toprağını özlüyor. Çok ilginçmiş. Yetişme tarzı demekki. Çekingendir kendini şehre ait hissetmiyordur. Sorun ne yapmak istersin diyin. Artık köyde yaşaman imkansız diyin boşa hayal kurmasin
Peki esin evliliginizdeki problemleri farkediyor mu yoksa bunları promlem olarak görmuyor mu?bu konuda neler hissediyor.bunlardan hic bahsetmemissin.o neler düsünuyorTeşekkür ederim. Benim niyetim bitirme değil ama orta yoluda bulamiyoruz. Zaten bu aralar konusasim da yok esimle. Saglikli karar alamayiz sanirim. Onunda morali bozuk biliyorum. Ama her defasinda ben gidiyorum konuşmak icin. Bu da beni yordu. Hep benim istedigim olsun demedim hic bir zaman ama onunda istediği bir sey yok ki evde oturmaktan baska. Bu hafta dedigi cümle su oh bu hafta sonu hic bir sey yok ne guzel evde dinlenirim diyor. Sanki her hafta gezmeye gidiyormusta veya baska bir sey yapiyormus gibi. Esimin gittiği yerler ev market iş arada da pazara gidiyor.
Farkediyor farkediyor. Ama ona gore evde oturmak normalmis ben cok merakliymisim gezmeye. Koy hayatini seviyor iste. Eskiden konusuyorduk haklisin diyip hak veriyordu ortak bir yol bulmaya calisiyorduk. Artik oda yok kayinvalidem var evde tartisip konusamiyoruz bile. Her seyi icime atiyirum. Bir kere konustugumuzda baska konuda cok sinirlendi cildirdi resmen gidip duvara yumruk atip elini catlatti. Resmen nevri dönmüştü tüm apartmanada rezil olduk. Sessiz atin ciftesi pek olur derler o hesap iste. Icine atip birden patliyor . Konusmaya korkuyorum.Peki esin evliliginizdeki problemleri farkediyor mu yoksa bunları promlem olarak görmuyor mu?bu konuda neler hissediyor.bunlardan hic bahsetmemissin.o neler düsünuyor
Sana yapacak tek bisey kaliyor.Farkediyor farkediyor. Ama ona gore evde oturmak normalmis ben cok merakliymisim gezmeye. Koy hayatini seviyor iste. Eskiden konusuyorduk haklisin diyip hak veriyordu ortak bir yol bulmaya calisiyorduk. Artik oda yok kayinvalidem var evde tartisip konusamiyoruz bile. Her seyi icime atiyirum. Bir kere konustugumuzda baska konuda cok sinirlendi cildirdi resmen gidip duvara yumruk atip elini catlatti. Resmen nevri dönmüştü tüm apartmanada rezil olduk. Sessiz atin ciftesi pek olur derler o hesap iste. Icine atip birden patliyor . Konusmaya korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?