- 26 Eylül 2015
- 124
- 86
- 48
Huy degismiyor asla bil istedim 8 yilda bende oyle gordum degisir dedim degismedi artik ben kabullendimArkadaslar yardimci olursaniz çok sevinirim. Kimseyle konuşamıyorum anlatamiyorum derdimi. Eşimle mutlu değilim sanki. Eşim asosyal ve ben de tam tersi gezmeyi yürümeyi sinemaya ve tiyatroya gitmeyi çok seviyorum. Fakat eşim böyle değil ne yazıkki. Evleneli 2 yıla yakin olacak ama çok sıkılıyorum onunla. Sürekli evdeyiz. Kimse bize gelmiyor kimseye de gitmiyoruz. Esim kimseyle arkadaşlık etmiyor. Sürekli evdeyiz nerdeyse. Eşim eve geliyor bilgisayari açıyor surekli maç izliyor arada film izliyoruz. Bu arada kayinvalidem de bir süredir bizimle kaliyor. Onunla bir sıkıntımız yok ama eşim beni hiç anlamiyor. Evle ilgili sorumluluklarini yerine getirmiyor. Evde bir şey bozuluyor onu bile yaptirmaya üşeniyor. Bu durumdan çok sıkıldım çok bunaldimm. O kadar çok şeyle uğraşıyorum ki artik sabretcek halim kalmadi. Eşin hic mi bir şey yapmiyor diyeceksiniz bazen sirf ben sıkılıyorum diye disari cikalim diyor ozaman da ne mi oluyor o sıkılıyor laf ediyor disari ciktigima pişman ediyor. Ben de çalışıyorum ayni onun gibi bende yoruluyorum ara da bir dışarı çıkalım istiyorum. Iki yildir ne doğum günümü hatirliyor kutluyor ne evlilik yıldönümü nü kutluyor. Özel günleri kutlamiyor. Ben hediye alsin derdinde değilim mutlu edecek küçük bir sey dahi yapmiyor.yolda yürürken elimi dahi tutmuyor. Çok yoruldum Çokk
Kayinvalidem de sknti yok simdilik aslinda. Borcunu yakin zamanda odemeye baslayacak. Cunku babasi borclari yuzunden kendi evini oğluna satıyor. Yani benim esim kendi evini parayla aliyor anlayacaginiz. Ki borcunun bi kısmını kapatsin diye belli miktarda para da verildi. Benim hayatim zaten zordu kayinpeder bizim hayatimizi iyice mahvetti.bunların üstüne bide bundan sonra kv ile yaşıcaksanız, bunlar iyi günlerin bile olabilir.evde o varken herşey daha zorlaşır. kendi kazandığın parayı bile harcayamıyosun, o da babasının borcunamı gidiyo
Evet degismeyecegini biliyorum . Oyuzden kaldim böyle. Sanki suan dünyada her sey durmus gibi. Ve ben arafta kalmis gibiyim. Uzuntuden kafami dahi kaldiramiyorum.Huy degismiyor asla bil istedim 8 yilda bende oyle gordum degisir dedim degismedi artik ben kabullendim
Babasinin ne borcu var? Siz niye oduyosunuz?Ben de oyleydim aslinda. Arkadaslarimla bulusuyorum. Ama onunlada bir seyler yapmak istiyorum olmuyor. Ama artik bu durum iyice canimi sıkmaya basladi. Bunaldim malesef. Panik bozukluk hastasiyim bunu cok iyi biliyor. Kac gündür depresyondayim. Kimseyle konusmuyorum. Ataklar geciriyorum. Üstelik bu memlekette kimsemiz de yok. Bunaldim iyice. Uyuyup uyanmamak istiyorum. O derece kotuyum
Katılıyorum ben de eğitme aşamasındayım pes etmek yokEvlilikte bazi erkekleri egitmek gerekiyor.anneleri egitmiyor cunku o yaşa kadar onlari.2 yil kisa bir süre hemen pes etmeyin.tatli dille ikna etmeye calisin istediklerinizi yaptirmak icin
Babasi lükse içkiye cok düşkün malesef. Bir sürü mirasi vardi. Hep içkiye gitti. Yillardir kayinvalideme şiddet uygulamis. Hep alkol yüzünden yani. Evde elden gidecekti. Esimde evi alayim dedi. Daha almadi alacak. Kayinvalidemi buraya getirdi. Bir yilda okadar cok para yedi ki anlatamam. Biz zaten para vermiyorduk.esim evimiz orasi bunuvda satar diye alayim dedi. Her gun de hepimizi ariyor psikolojimiz bozuldu. Aileme bir sey diyemiyorum. Desem kiyamet kopacak çünkü. Kayinpederim calisiyor ama düğünde bana bir taki bile takamaadi. Ickiye para verip meyhaneye gitmekten yapamadı.Babasinin ne borcu var? Siz niye oduyosunuz?
Iste bir tek esimle ugrasmiyorum ne yazik ki. Kayanpeder mahvetti bizi. Esiminde psikolojisi bozuk bunca yil mahkemelik oldu kayinpeder siddetten. Hapse girmedi yinede. Esim de tek çocuk hep o uğraşıyor.Katılıyorum ben de eğitme aşamasındayım pes etmek yok
Yani ne diyim bilemedim.Annen bilse cok uzulur herhalde.Babasi lükse içkiye cok düşkün malesef. Bir sürü mirasi vardi. Hep içkiye gitti. Yillardir kayinvalideme şiddet uygulamis. Hep alkol yüzünden yani. Evde elden gidecekti. Esimde evi alayim dedi. Daha almadi alacak. Kayinvalidemi buraya getirdi. Bir yilda okadar cok para yedi ki anlatamam. Biz zaten para vermiyorduk.esim evimiz orasi bunuvda satar diye alayim dedi. Her gun de hepimizi ariyor psikolojimiz bozuldu. Aileme bir sey diyemiyorum. Desem kiyamet kopacak çünkü. Kayinpederim calisiyor ama düğünde bana bir taki bile takamaadi. Ickiye para verip meyhaneye gitmekten yapamadı.
Benim annem kac yasinda sirf bizden para almamak icin çalışıyor cabaliyor. Calisma diyoruz ablamlarla size yük olmam diyor. Sırf sigorta parasini yatirmak icin nasil calisiyor icim gidiyor anneme. Bunca yil calisti calisiyor. Ama kayinbabam icsin tabi. Uçan kusa borcu var oyle soyleyeyim. Benim param yok icmeyeyim de yok. Icer sover döver hayatı boyle adamin ne yazıkki. Bunlari annemede soyleyemem zaten annem benim bu evlilige karsi cikmisti çünkü.Yani ne diyim bilemedim.Annen bilse cok uzulur herhalde.
Sen calis cabala babasi yuzunden bir kiyafet icin esinin suratini cek
Ayyy bnm de kayınpeder ... neyse Allah kolaylık versin baya büyük bi sorunIste bir tek esimle ugrasmiyorum ne yazik ki. Kayanpeder mahvetti bizi. Esiminde psikolojisi bozuk bunca yil mahkemelik oldu kayinpeder siddetten. Hapse girmedi yinede. Esim de tek çocuk hep o uğraşıyor.
İnşallah çok sağol. Allah hepimize kolaylik versin.Ayyy bnm de kayınpeder ... neyse Allah kolaylık versin baya büyük bi sorun
Amin istersen bizim topiğe gelİnşallah çok sağol. Allah hepimize kolaylik versin.
Esin de kiymet bilmesi,mutlu etmeye cabalamasi gerekirken ohh salmissss.. sen mecburmusun elalemin keyif borcu icin calismaya? hayir sende de suc var.Benim annem kac yasinda sirf bizden para almamak icin çalışıyor cabaliyor. Calisma diyoruz ablamlarla size yük olmam diyor. Sırf sigorta parasini yatirmak icin nasil calisiyor icim gidiyor anneme. Bunca yil calisti calisiyor. Ama kayinbabam icsin tabi. Uçan kusa borcu var oyle soyleyeyim. Benim param yok icmeyeyim de yok. Icer sover döver hayatı boyle adamin ne yazıkki. Bunlari annemede soyleyemem zaten annem benim bu evlilige karsi cikmisti çünkü.
Ve bazen diyorum kendime. Acaba ben mi abartiyorum. Sakindim aslinda bu konuda buda gecer dedim.ne yapacagimi sasirdim. Bunlar acaba cok büyük sıkıntılar degil de ben mi abartiyorum diyorum. Bende kendime sasirdim kaldim artik.Ayyy bnm de kayınpeder ... neyse Allah kolaylık versin baya büyük bi sorun
Dur bi dahaokuyumVe bazen diyorum kendime. Acaba ben mi abartiyorum. Sakindim aslinda bu konuda buda gecer dedim.ne yapacagimi sasirdim. Bunlar acaba cok büyük sıkıntılar degil de ben mi abartiyorum diyorum. Bende kendime sasirdim kaldim artik.
Ya ayni sey benim basima gelse o da yapardi aynisini. Bu borclar olmadan da esim almayalim gerek yok derdi. Yani kendi maasindan verecek ama inanin bilmiyorum. Bende zamaninda oyle odemeyiz vermeyiz diyordum. Esim de bunca zaman sakin benden para isteme dedi. Evi icin ne yapacak iiste kardesi de yok zaten yarin öbürgün kayinpeder ölürse giderse kayinvalidem evine gider zaten.Esin de kiymet bilmesi,mutlu etmeye cabalamasi gerekirken ohh salmissss.. sen mecburmusun elalemin keyif borcu icin calismaya? hayir sende de suc var.
Ben zaten onu yapiyorum hep. Zaten kendisine bir sey almaz ki esim. Ben gider alirim surpriz yaparim. Zaten her sey para degil. İnanin mutlu olsak yetecek bana. Hic bir zaman para pesinde kosmadim. Aradigim huzur mutluluk. Anlasalim mutlu olalim yeter ki.
Para konusuna sinir oldum ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorumBen zaten onu yapiyorum hep. Zaten kendisine bir sey almaz ki esim. Ben gider alirim surpriz yaparim. Zaten her sey para degil. İnanin mutlu olsak yetecek bana. Hic bir zaman para pesinde kosmadim. Aradigim huzur mutluluk. Anlasalim mutlu olalim yeter ki.
İnşallah çok sağolun. Allah razi olsun.Para konusuna sinir oldum ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum
Romantik olmaması da sinir bozucu ama zamanla düzelir inşaşşah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?