Çokk yalnizim ve eşimle anlaşamıyoruz: (

Benim babamla annem ilk evlendiklerinde misafir geldiğinde dönüp babam oturur ezber yaparmış bırak dışarı çıkmayı konuşmazmış yani okadar kötüymüş durum sabırla alıştıra alıştıra şimdi her hafta sinemaya giderler mesela görmemiş olabilir alttan alarak yıllarca uğraşmış şimdi babama bakıyorumda sosyal yüzmeye falan gidiyor Allah sabır versin uzun ve zorlu bi süreç bu.

Konuyu ben yazdim sandim
Ben alistim galiba artik hic sikayet etmiyorum
Tek sorunum arkadaslarimin bana gelememesi cunku adam ise bile gitmiyor dogru duzgun .ben gidincede beni yalnizmi birakacaksin diyor.cocuk gibi ayni .bazen banane diyip cikiyorum .bazen kiziyorum keyfinin olmadigini yorgun ve halsiz oldugunu soyluyor.ugrasmiyorum artik

ev işlerine yardım etme nedeni eve yardımcı kadın alırsınız da para gider filan diye mi acaba?

Teşekkür ederim.

Ben de oyleydim aslinda. Arkadaslarimla bulusuyorum. Ama onunlada bir seyler yapmak istiyorum olmuyor. Ama artik bu durum iyice canimi sıkmaya basladi. Bunaldim malesef. Panik bozukluk hastasiyim bunu cok iyi biliyor. Kac gündür depresyondayim. Kimseyle konusmuyorum. Ataklar geciriyorum. Üstelik bu memlekette kimsemiz de yok. Bunaldim iyice. Uyuyup uyanmamak istiyorum. O derece kotuyum

ben olsam alirim... babasinin borcunu oderken laf ederseniz size hucum eder ama ...akilli bilerek yapiyor ..abimde birseyi yaptirmak icin huzursuzluk cikarir ki istedigi yapilsin hic pabuc birakmiyorum

ben olsam alirim... babasinin borcunu oderken laf ederseniz size hucum eder ama ...akilli bilerek yapiyor ..abimde birseyi yaptirmak icin huzursuzluk cikarir ki istedigi yapilsin hic pabuc birakmiyorum
Inanin boyle olunca alasiniz bile gelmiyor. En son aldim yine surat yapti. Ama aldim. Hiçte takmadim. Ama inanin olmuyor. Alinca mutlu olmuyorsunuz o derece.

Eğer senin eşinle tek sıkıntın bu ise,

Ona sormadan tiyatro sinema bileti al süpriz yaptım de, tatlı tatlı aşkım çok sıkıldım beni işten al gezmeye götür sevgili gibi takılalım bugün de, hadi bugün gezme günümüz olsun güzel yerlere gidelim de süper bi mekan duydum hadi beni yemeğe çıkarıyorsun de.. böyle şeyler yap inan bana onun huyuna giderek aranızı sıcak tutarak istediğin her şeyi yaptırabilirsin sadece ondan senin isteklerini anlamasını bekleme sen kendin talep etmelisin biraz da ve söylemekle değil hadi hazırlandım aşkım diyip öpmen falan lazım yada özel bi günde haftasonu için yer ayırtman lazım otelde. Ve tabiki gittiğiniz yerlerde onun da mutlu olmasını eğlenmesini sağla eminim düzelir.

Her gittiğiniz yerden dönünce hayatım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bugün, seni çok seviyorum vs diyip sarılsan, hatta o güne özel yakınlaşsan ona
"aa ben eşimi ne güzel mutlu edebiliyorum hep yapayım" diye düşünmeyecek erkek yoktur, kendi şahsi fikrim bu.

Inanin boyle olunca alasiniz bile gelmiyor. En son aldim yine surat yapti. Ama aldim. Hiçte takmadim. Ama inanin olmuyor. Alinca mutlu olmuyorsunuz o derece.

takmamayi zamanla ogrenirsiniz... kimsenin borcunu odemek zorunda degilsiniz...o sizin kyk borcunuz olsa odermiydi acaba... ben boyle insani sevmiyorum kendi parasi olsa amenna ama ben calisiyorsam alirim 2 asar 3 asar sonra bakar takmiyorsunuz o taktigini yapmaz...siz taktikca o bu sekilde size yuklenir

gercekten cok benziyoruz bende panik bozukluk yasadim kendiside hep ilac kullanir sinirli bir insan .bende bunu kullaniyorum yuruyus yapmam lazim sende yuru bak iyice depresyona giriyorsun filan yok yemiyor sen git diyor. En azindan beni rahat birakmaya basladi

Haklısın canım
Öküslük genlerinde var .
Bu cinsin türleri pek değişmez sen yinede mutlu olacağın şeylerden vazgeçme

Cok güzel yazdiklariniz. Fakat bunu şimdi yapsam a

Cok güzel yazdiklariniz. Sağolun. Ama bunu yapmaz ben cok yoruldum diyecek. Üstelik annem var o evde ne yapacak diyecek. Çok yorucu bir işi de yok inanin. Bazen eve öğlen geliyor isi bitiyor. Yinede yorgun isteksiz. Evde ben buluyorum surekli yapcak biseyler. Yok 5 tas oynuyoruz. Mangala filan artik bunlarda yok. Üstelik kayinvalidem de hic konusmuyor nerdeyse bi yere gitsek bile üçümüz herkes sus pus cildirip kafayi yiyecegim sonunda. En küçük uzuntude bile atak gecirip rahatsizlaniyorum çünkü. Ailem bile en küçük şeyleri ben uzulmeyeyim diye soylemezler.

Haklısın canım
Öküslük genlerinde var .
Evlendik biz gercekten
Haklısın canım
Öküslük genlerinde var .
Haklısın canım
Öküslük genlerinde var .
Evlendik biz gercekten. Evde oturmak icin evlendik. Evliligin ne oldugunu bilmiyor. Evlilik ise git eve gel degil ne yazik ki.

bunların üstüne bide bundan sonra kv ile yaşıcaksanız, bunlar iyi günlerin bile olabilir.evde o varken herşey daha zorlaşır. kendi kazandığın parayı bile harcayamıyosun, o da babasının borcunamı gidiyo

Oda aslinda annene babana para gonderelim diyip durur. Ki zaten suan borclardan dolayı elimizde cok para da kalmiyor. Ki bir seyler almadiysam hep ev alalim diyeydi. O da olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…