çokk özenerek yaptım ipten mutfak perdem..:)))

güle güle iyi günlerd ekuallanın
geçen sene bende yapacaktım ama yıkama olayını düşünüp vazgeçtim..çok sık yıkarım tüllerimi özellikle mutfak tülünü alerjim yüüznden bu yüzden caydım :97:

felisity çok tşk ederim...
aysen_34 bende çok sık yıkarım neredeyse 3 yıllık evli olmama rağmen evimdeki her camın 2 şer 3 er perdesi var...
tülbente rolu halinde sararak yıkamak sağlıklıymış deneyip görücem :))

güle güle kullan tatlım çok güzel olmuş

hayatsevgidir naris çokk tşk ederim..evet boncuklar başka bi hava kattı:))))

güzel olmuş ama boncukları o model değilde damla şeklinde olanlardan taksaydın çok hoş duruyo bi ara halamda vardı bundan o ucuna damla şeklinde boncuk takmış çok güzel duruyodu ipler gergin ve hepsi aynı boydaydı hazır gibiydi

haklısın bi sonraki perde deneyimimde dediğin gibi alıp yapıcam bende merak ettim nasıl durur diye:))))
bu arada çok teşekkkür ederim

canm bana özelden mesaj yazmıssın ama o şekilde cewap weremedim daha yeni sayılırım stede...
papağanımı çoğaltmıyorum ama çoğaltırsam söz birini sana hediye ederim satmaktan yana değilim zaten iyi bakarsın sen de eminim bu kadar istediğine göre:)
ben karar werip çoğaltana kadar sen almazsan tabi editör benm bu yaptığımada kızacak ama napim sana ulaşmak istedim o yüzden yazayım dedim:

ehehehe çok sağol canım..:)
olsun buradan ulaşmanda bi çaba sonuçta:)
çok teşekkür ederim beklicem valla:)))

ayy yerim ben senin kızınıda bebişinide ya:)))
yakın zamanda düşünüyormusun varmı bişiler

aslında ben eşimi kandırdım şuan jako almayı düşünüom ama kızım bazen huysuzlaşıo eş istiomuş o yüzden yanına erkek de alabilirim ama jakoda istiom karar weremedim... aslında ben şey istemiştim yumutlayana kadar kuşçudan erkek alsam geçici süre için die ama dedi eş olurlarsa ve ayırırsan ikiside intihar eder dedi.. o yüzden yeni bi sultanla jako arasında bi karar werip en kısa zamanda alırım birini.. D:D:

evet jakolar süperr bende bayılıyorum ama sultan çok istiyorum ezelden beri:)))
o zaman ben senden haber beklicem inşallah tatlı tatlı bebişlerimiz olur:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…