cokk kotuu bır durumm

esoo1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
34
7
31
hamılelıgıme bır turlu alısamadım sızce nıye boyle oldumm hep bole mı gitcem içimi rahatlatacak bırılerı yok mu ?

İlk başlarda olur canım öyle yavaş yavaş alışırsın bana da oluyordu endişe etme

Tam olarak şu zamanda kayboldu diyemem ruh halime göre ara ara da o şekilde düşünüyordum

bebeği hissetmeye onu daha net görmeye başlayınca geçiyo bu durum

Aynı şey bana da arada oluyor özellikle sabahları yalnızken. Ama geçiyor çok garip Oysaki çok istiyordum onu hamile kalmadan önce. 7 aylık evliyim daha çok yeni ben ona başlıyorum. Sen ne zamandır evlisin

ben de çok garip hissediyorum kendimi, hala şokta gibiyim elimi karnıma koyuyorum tutun bana diye onunla konuşup kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. ben de onu ultrasonda görene kadar inanamıycam galibaaa

Ben de alışamadım.. Hiç çocuk sahibi olmayacağım derdim lise yıllarımdan beri ve bu fikrim hiç değişmedi. Ama sonra eşim çocuk sahibi olmamız gerektiğini söyledi. Yaşlanınca bize ne olacak, yapayalnız mı kalacağız dedi ve ben de kabul ettim. Onu çok seviyorum. Etraftan da teşvik vardı sürekli. Şimdi 12 haftalık hamileyim ama kendimi anne adayı gibi hissetmiyorum. Çocuğum olmasa da mutluyum ben.

Aşağı yukarı benimle aynı haftalık olan anneleri bir heyecan sarmış durumda. Alış verişler yapıyorlar. Biberon setleri, bebek arabaları, tulumlar.. Neyse.. Umarm düzelirim..

ben de çok garip hissediyorum kendimi, hala şokta gibiyim elimi karnıma koyuyorum tutun bana diye onunla konuşup kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. ben de onu ultrasonda görene kadar inanamıycam galibaaa
ayy ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah

kızlarrr lütfen bebek için yanıp tutuşanları düşünün ve halinize şükredip gönlünüzü ferah tutun.ha birde dua okuyun iyi gelir.tabi bizim gibi bebek isteyenleri de unutmayın dua edin lütfenn

Sevgili guzelll anneler yardiiim. cuma gunu dis doktoruna gidicegim icin persembe gunu veta hcg baktirdim. 10.5 cikti. beklenen adetime 9 gun vardi daha. Saglik ocagi doktoru pozitif dedi. ama bugun yani iki gun sonra kahverengi bi akintim olmus. Hemsire oldugum icin ve suan nobetci oldugum icin hemen kan verdim. Ama beklemek yetmiyo. Siz de de ogrendikten sonra boyle kahve rengi akinti olmusmuyduu. normalmidir. Umarim yukselmis bi sonuc alirim... yardim edin litfen

Aynı şey bana da arada oluyor özellikle sabahları yalnızken. Ama geçiyor çok garip Oysaki çok istiyordum onu hamile kalmadan önce. 7 aylık evliyim daha çok yeni ben ona başlıyorum. Sen ne zamandır evlisin
benım agustosta 2 yılımız dolcak bende ıstıyodum ama ogrenınce bole bır ruh halı olustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…