11 haftalık olucam cumartsı gunukaç aylıksın canım?
sızın ne zaman kaybolmaya basladı bu hıslerınızİlk başlarda olur canım öyle yavaş yavaş alışırsın bana da oluyordu endişe etme
hamılelıgıme bır turlu alısamadım sızce nıye boyle oldumm hep bole mı gitcem içimi rahatlatacak bırılerı yok mu ?
ayy ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallahben de çok garip hissediyorum kendimi, hala şokta gibiyim elimi karnıma koyuyorum tutun bana diye onunla konuşup kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. ben de onu ultrasonda görene kadar inanamıycam galibaaa
Tesekkur ederimmm:))ayy ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah
benım agustosta 2 yılımız dolcak bende ıstıyodum ama ogrenınce bole bır ruh halı olustuAynı şey bana da arada oluyor özellikle sabahları yalnızken. Ama geçiyor çok garip Oysaki çok istiyordum onu hamile kalmadan önce. 7 aylık evliyim daha çok yeni ben ona başlıyorum. Sen ne zamandır evlisin
bebegı demek olmaz hamılelıge alısamadım bır turlu hep garıp bır ruh halı ıcındeyımanlamadım bebeği mi kabul edemiyorsunuz..
inşşşş yaabebeği hissetmeye onu daha net görmeye başlayınca geçiyo bu durum
genelde oluyomus demek kı bu hısler tek bnde olmamasına sevındım acıkcası rabbım yardım etsın ıns hhepımızeBende 10 haftalık hamileyim bana da bazen oluyor. Sonra elimi karnıma koyup kendimi dinliyorum bazen.