çokk az zamanım var bu doğum günü için ne olur bana yardımcı olun ? :)

Fişlemenin böylesi 🙄 Tanımadığınız insanlarla yapılan video sizin için ne kadar kıymetli? Bırakın bu özenti işleri, içinizden gelen ve özel olabilecek şeyler yapın.. Ortamın, ortalaması git gide küçülüyor

Hadi ben bir delilik yaptım çektim videoyu diyelim.

Nişanlınız demeyecek mi bu deli kim tanımadığı etmediği kişinin doğum gününü kutluyor?

siz olmasanız da yolda bahçede caddede geçen üç beş kişi dese toparlasam yeterli lütfen :)

Deli misiniz divane misiniz? Ne garip bir istek.

Bir de Muhammet size beni çok bunaltıyorsun diyormuş. Böyle yapınca eski ilgisine kavuşmayacaksınız. Tanımadığı insanlardan rica minnet video çekmeye çalıştığınızı bilse sevinir gibi yapsa da daha çok bunalacak haberiniz olsun. Bu kadar üzerine düşmeyin. Kendi kıymetinizi bilin.

siz olmasanız da yolda bahçede caddede geçen üç beş kişi dese toparlasam yeterli lütfen :)

Şimdi siz bizden dışarı çıkıp, hiç tanımadığımız bir adam için, hiç tanımadığımız insanları, hiç tanımadıkları bir adam için video çekmeye ikna etmemizi mi istiyorsunuz? :oha:

Sevgiliniz, ilişkiniz sizin için önemli olabilir ama dünyanın geri kalanı için bir anlam ifade etmiyor.
Bu sürprizi yapmayan kalmadı zaten. Anlamlı bir şey de değil, amaç ne anlamıyorum.
Biri bana yapmaya kalkmasın diye her gün dua ediyorum. Ama çember daralıyor :(

Benim için tanımadıgım biri dogumgünü mü kutlasa valla hiç bir anlam ifade etmez

Gereksiz
Cüzdan,kemer vs.al daha makbule gecer

Merhabalar nişanlımın doğum günü ben de sürpriz olarak türkiyenin her yanından sürpriz videoları birleştirip güzel bir film hazırlamak istiyorum ama bugün hepsini toplamam lazım nişanlımın adı muhammed sadece ' iyi ki doğdun muhammed ' dense yeterli :) 40 50 video lazım bunu toparlamam için bana yardımcı olur musunuz lütfenn . Genç yaşlı çocuk sokak cadde köy ev hiç farketmez yeter ki güler yüzlü bir iyi ki doğdun muhammed dense yeterli
Böyle uğraşacağınıza bence evin duvarlarına a4 kağıdıyla sevgi kelimelerini yazın içinizden gelen ve balonlarla süsleyin o odayı inanın çoook güzel doğal ve içten oluyo hele böyle şeylere alışık biri değilse size yeniden aşık oluyo

8 tane mesajın var 5'i adamın seninle ilgilenmediği, arayıp sormadığı ile ilgili. Bu kadar üstüne düştüğün için adamı kendinden uzaklaştırmışsın zaten. 1 yıldır tanıdığın bir insan için ne gerek var böyle şeylere allasen sal biraz. Bunu yapınca seni daha çok aramasını sağlayamazsın.

Back
X