Çok teşekkür ederim dikkatiniz için. Benim kayinvalidem demek istemişim Ancak gelemiyor bizim yeni kackinlardan ev alındı onun tamiri ile meşgul hemde maddi sıkıntı var. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Evet kayinvalidem de çok kızdı bizde böyle bir şey yok tabiii kiz burda kalacak bakacak oğluma iyi günde yanında kötü günde birakib gitmek olur mu? Bunu sadece cocuklar icin yapmak istedik yoksa taniki esimin yanında kalmak istiyorum annemde bu yüzde defi ne yapsınlar anma ayıklamak olmaz kınamak olmaz konuşmanın sekli var yanlışsa bunu güzel şekilde demek olur tatli dil ilanı yuvasında çıkarır annem telefonla kayinvalidemle konuşmak işidir onun benle ne işi var ne sözü var deyir böyle olur mu zor günde hep destek olacak bir birimize ona kalırsa kayinvaljdem 10 yasinda çocuğu nü bırakmış babasına boşanmalar deyirki maddi durumum yox idi. Ben yargilamadim duyunca kimseyi yargılamak olmaz. Şuan ben esim tedavi olsun iyileşsin istiyorumAleyküm selam, çok geçmiş olsun, eşimin kayınvalidesi derken kimi kastettiniz ( sizin anneniz oluyor çünkü)
Eşinizi elbette yalnız bırakmayın, anneniz çok yardımcı olmak istiyorsa gelsin torunlarına baksın, sizde hastane işlerinde eşinizin yanında olun.
Ne demek sen buraya gel eşine annesi baksın.
Bazi hatalar hariç aslında gayet iyi anlaşılıyor dedikleri.Yanlış etiket yapmadın.O zaman en azından bu süreçte kayınvalide ile geçinmeye çalışın , o da bakar torunlarına, daha fazla yardımcı olmak isterdim ama Azerice yazıyorsunuz sanırım
o yüzden çok anlayamıyorumInfinite Soul accessdenied azerice biliyordu sanırım.
Yanlış etiketleme yaptıysam kusura bakmayın arkadaşlar.
Tekrar çok geçmiş olsun.
Salam inşallah Allah şefa verər həyat yoldaşınıza.Haklısınız zorda olsa geçinmek zorundayım. Allah kötülere muhtaç koymasın. Hep diyordum tabiii bu hayatın sigortası yok hepimiz her şey yasiya biliriz amma biraz cocuklsr büyük olsaydı daha kolay atlatirdik. Amma takdir Allahin gunahlarin cezası belkide. Beli men Azeriyem calisiram Türkçe yaziram aslında. Birisi bilseydi beyin timor doktoru yönlendirse en iyisi ? İnternet'e bakıyoruz profesör doktor iyi olmaya biliyor. Yardim edin
Xoşxasseli çıxıb əməliyyat ile bir problem olmayacaq inşallah mənim qardaşımında qara ciyərinde xoşxasseli şiş var idi əməliyyatla götürüldü şükür yaxşıdır indi narahat olmayın yoldaşınızda əməliyyat olub yaxşı olacaq.Cox sagolun.! Aglayiram.stressden ne yemek yeye bilirem ne bir şey. İnşallah kimse vesile olar mende her zaman duacı olaram
Öncelikle korkmayın ve biraz zor da olsa iş akışına bırakmayı deneyin yani her şey olacağına verir doktor değil aslında iyileştiren Allah bunu da bilin inşallah çok çok çok iyi bir doktorla karşılaşırsınız tabii ki ama bu süreçte önemli olan şey aslında eşinizin yanında olmanızla beraber moraliniz moral anlamında değiştiğinizin yanında olmanız gerekiyor çocuklar çok küçük bu durumda eşinizin annesi yani sizin kayınvalideniz bakmak zorunda oğlunu görmüyor olabilir ama torunlarına bakmak zorunda eğer bakamazsa siz nasıl eşinizle hastaneye gideceksiniz o yüzden bu konuda bir şekilde anlaşmaya çalışın eşinize sürekli moral verin ve sürekli komedi tarzı şeyler izleyin evde olumsuz hiçbir şey konuşmayın ibadet edin Allah’a dua edin Her şey olacağına varır Rabbim yardımcınız olsun Allah eşinize şifa versin
İnşallah Cox sagolun. Hele ordan bir örnek alınır ekilecek gorek hansı tip timordu. Amma Mr cekilib deyilib iyi huyludu Cox qorxuram Beyunde olması meni worxudurXoşxasseli çıxıb əməliyyat ile bir problem olmayacaq inşallah mənim qardaşımında qara ciyərinde xoşxasseli şiş var idi əməliyyatla götürüldü şükür yaxşıdır indi narahat olmayın yoldaşınızda əməliyyat olub yaxşı olacaq.
Benim çok güvendiğim beyin cerrahı var. Belime platini o taktı zamanında. Kemal Yücesoy. Sayesinde yatalaklıktan kurtuldum cok iyi bir doktor. Kent hastanesindeydi o zaman ama çok oldu 8 sene emin değilim hala orda mı.Haklısınız zorda olsa geçinmek zorundayım. Allah kötülere muhtaç koymasın. Hep diyordum tabiii bu hayatın sigortası yok hepimiz her şey yasiya biliriz amma biraz cocuklsr büyük olsaydı daha kolay atlatirdik. Amma takdir Allahin gunahlarin cezası belkide. Beli men Azeriyem calisiram Türkçe yaziram aslında. Birisi bilseydi beyin timor doktoru yönlendirse en iyisi ? İnternet'e bakıyoruz profesör doktor iyi olmaya biliyor. Yardim edin
İyi huyluysa çok korkmana gerek yok canım sakin ol her şey moral tamam mı bunu unutma özellikle de eşin için moral çok önemli iyi huylusa dediğim gibi çok fazla kendini Üzmene gerek yokÇok teşekkür ederim evet haklısınız. Her şey Allahdan tabiii Allahin takdiri amma dua etmek lazım Yasini Şerif okuyoru. Benimde biraz sakinlesib positive olmam lazım psikolojim iyi deyil hemen asabilesirem. İnşallah evet kayinvalideme sabr etmek zorundayım basqa çarem yok. İyi huylu olursa bir şey olma? Şimdi ordan bir örnek götürülecek ondan sonra malum olacaa timorun çeşidi beyinde olması beni çok korkutur Anna Mr bakanlar demiş iyi huylu. Bakalım ne oluyor bir bu süreci atlatsaydik eşimi kayb etmek istemiyorum ben ne yaparım çok korkuram Allaha siginiram
Özelde ameliyat olma imkanınız var mıSelam aleyküm! Eşimde beyninde iyi huylu timor bulundu. Hiç amaliyyat olunan varmi,? Lütfen yardim edin . Izmirde yaşıyoruz. En iyi doktor kim hangi hastaneye gidelim bilmiyoruz. 2 küçük çocuğumuz var biri 15 aylik biri 3 bucuk benim Turkiyede kimsem yok esimin kayinvalidesi burda onunlada geçinemiyorum. Annemin uzaktalar dediler kızım sen cocuklar ile gel buraya 1 müddet esonede annesi baksın o da çok sinirlendi ayiplafi halbuki ben razı olmamıştım gitmeye bende kızdım keşke kizmasaydim amma uykusuz geceler stres beni bitiriyor ne yapacağımı bilmirem Allaha dua edirem Cox zor eşimi çok sevirem annemde diyor eşine göre tahammül et kayinvalidem kendi annesi kardeşleri ile konuşmuyor zor karakter amma benimde psikolojim cokdu. Acaba amaliyyatdan kaç gün sonra normal hayata dönü? Çok qorxuram
Özelde ücretler nasıl?Özelde ameliyat olma imkanınız var mı
Izmirde mi o doktor? Baya sene gecmisBenim çok güvendiğim beyin cerrahı var. Belime platini o taktı zamanında. Kemal Yücesoy. Sayesinde yatalaklıktan kurtuldum cok iyi bir doktor. Kent hastanesindeydi o zaman ama çok oldu 8 sene emin değilim hala orda mı.
O zaman İzmir'deydi evet kent hastanesindeydi.Izmirde mi o doktor? Baya sene gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?